Sayfa 974/1006 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,785 - 7,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. 31 mart'a kadar bağlanan tüm mevduatlar, vade sonuna kadar düşük stopaj oranlarından faydalanır. 1 yıllık mevduat yapacak kişi için bugünkü enflasyon değil, önümüzdeki yılın enflasyonu önemlidir.

2. Teşekkürler

3. Enflasyon bu sene paranın maliyetinin altında verilen krediler ve döviz yüzünden arttı. 13 haftalık kredi artış ortalaması çakılmış vaziyette. Yılın ilk 6 ayıda bu şekilde devam eder. Gelecek seneki enflasyon 12-13% bandı olsa bile 0 stopajlı 1 yıllık mevduatı 20% den bağlayan enflasyon üzerinde getiri elde eder.

4.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    dün satır aralarında portföy yatırımlarını çekmeliyiz dendi. ihtiyaç olunan döviz oradan ve aşıyla birlikte artacak turizm gelirlerinden diye düşünüyorum. şu an için caatsa yaptırım beklentileri de gerçekleşmiş oldu, bundan sonra bizim atacağımız adım söyleyeceğimiz söz önemli hale geldi.
    orada da tansiyonu düşürücü hamleler atılıyor. ben 2021 için kötümser değilim, belki de bilinçaltım, yeter bu kadar biraz da iyimser senaryo tarafına geç diyordur
    insan beyni bu şekilde çalışır kötü durum normalleşir zaman içerisinde sonra aynı şekilde kötü gelmez neyseki caatsa gelecek diye her gün öldürülmektense bir kere cezanın kesilmesi daha iyi gibi en azından ona göre pozisyon alınır.

5. Ben yinede tüm paranın 1 yıllık bağlanmasını tavsiye etmiyorum. Kenarda bir miktar dolar yada altın alacak kadar nakit bulundurulmalı.

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    insan beyni bu şekilde çalışır kötü durum normalleşir zaman içerisinde sonra aynı şekilde kötü gelmez neyseki caatsa gelecek diye her gün öldürülmektense bir kere cezanın kesilmesi daha iyi gibi en azından ona göre pozisyon alınır.
    Caatsa ve benzeri yaptırımlar 1 kereye mahsus cezalar değil ama. Tam bir anlaşma sağlanana kadar devam etmesi muhtemel sürekli cezalar halini alabilirler. İran örneği kadar sert olmasa da Biden ile bazı can sıkıcı gelişmeler olabilir.

Zira Biden bir politikacı, Trump gibi tüccar değil. O nedenle Trump'ı ikna etmenin yolu ile Biden'ı ikna etmenin yolu çok farklı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Caatsa ve benzeri yaptırımlar 1 kereye mahsus cezalar değil ama. Tam bir anlaşma sağlanana kadar devam etmesi muhtemel sürekli cezalar halini alabilirler. İran örneği kadar sert olmasa da Biden ile bazı can sıkıcı gelişmeler olabilir.

Zira Biden bir politikacı, Trump gibi tüccar değil. O nedenle Trump'ı ikna etmenin yolu ile Biden'ı ikna etmenin yolu çok farklı.
    Haklısınız üstadım başlıklar genişleyebilir neticede Kore, Çin sınıflandırmasına dahil oluyoruz. Lakin İsrail'e büyükelçi atanması vs. gibi gelişmeler ile suyuna gitme yolunu tercih edeceğiz gibi. Ayrıca US'in tavrına göre AB'de kendi tavrını ortaya koyacaktır.

Saygılarımla.

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Catsa konusu kapanmadı maalesef henüz atılan adım sadece 1 karar gibi zamanla diğer adımları da atacaklar ellerinde sopa sürekli s400 tehditi devam edecek, dövizin yönünü catsa dışında dıl borç ve cari açık belirleyecek, olası bir erken seçim olmasa dahi ithalatın hız kesmediği ortamda cari denge ciddi problem yaratacak yurt içi yerleşik bu faizlere döviz bozmaz ama belki alım hızı yavaşlar, son 2 haftadır yabancı portföy girişleri zayıfladı hatta önceki hafta hisse senetlerinden küçük bir miktar çıkış bile yaşanmış, tükiyenin tüm kredi derecelendirme notları 3-4 basamak aşağıda bunlar düzelmeden ciddi bir fon girişi olmaz, akp reform yapabilecek donanımı kaybetti özellikle mhp ile ittifak devam ettiği sürece ayağından prangalı hiçbir yere gidemez. Merkez bankası rezervlerinin swapları düşünce - 50 milyar dolar olması da ayrı bir handikap, kısacası türkiye için parlak bir gelecek yok maalesef. Ben de %40 döviz pozisyonu taşımaya devam ediyorum

Sayfa 974/1006 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •