Arama sonucu : 6921 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Şu karton ve Ege en resmen İHYA etti bizleri......!!!

Neredesin ceza mı vardı ben de sövdüm bana da ceza verdiler
     Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Şu karton ve Ege en resmen İHYA etti bizleri......!!!
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

3.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Neredesin ceza mı vardı ben de sövdüm bana da ceza verdiler

Geçen 1 aylık ceza verdi yönetim.Ama ben karton ve Ege en de çok güzel alsatlar yaptım .Cezam yeni bitti....!!!

Ege en UZUN VADELİ gözdem ama KARTON artık geçici metresimiz reis....!!!

Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Geçen 1 aylık ceza verdi yönetim.Ama ben karton ve Ege en de çok güzel alsatlar yaptım .Cezam yeni bitti....!!!

Ege en UZUN VADELİ gözdem ama KARTON artık geçici metresimiz reis....!!!
    Tatar yine bombasın vallahi sen egeen iydir dedin ben bedelsizlerde al sat yaptım 150000 aldım ama beklesem daha çok alırdım kartn da buraktepe reis 2500 sattığı gün geriye dönük yazıya bakabilirsin en a, 3500 görmeli dedim ama alıcılar böyle olursa gerisini düşün artık

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Şu karton ve Ege en resmen İHYA etti bizleri......!!!
    Gözüm seni arıyordu uzun zamandır , ama aklıma gelmedi değil her an yorum yazar diye bol kazançlar ortak

6.  Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Gözüm seni arıyordu uzun zamandır , ama aklıma gelmedi değil her an yorum yazar diye bol kazançlar ortak
    Hep EGE EN ve KARTON daydım.......Hissenet 1 ay ceza vermişti......Cezam yaklaşık bir hafta önce bitti.Ama sonra yine 3 günlük ceza aldım....Bugün cezam yeni bitti....Ama her an yine ceza alabilirim....!!!

7.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Hep EGE EN ve KARTON daydım.......Hissenet 1 ay ceza vermişti......Cezam yaklaşık bir hafta önce bitti.Ama sonra yine 3 günlük ceza aldım....Bugün cezam yeni bitti....Ama her an yine ceza alabilirim....!!!
    geçmiş olsun çok sıkıntı yapma gün içi bir fincan papatya çayı iç iyi geliyor, beni çok rahatlatıyor içersen ceza almazsın )):

Tatar hisse.netin en renkli kişisidir
     Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    geçmiş olsun çok sıkıntı yapma gün içi bir fincan papatya çayı iç iyi geliyor, beni çok rahatlatıyor içersen ceza almazsın )):

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •