Sayfa 314/346 İlkİlk ... 214264304312313314315316324 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1. Bu kağıt fos çıkmazda 22 yıllık borsa deneyimimle çok sıkıntı ile girmek zorunda kaldığım bir kağıt olarak Belirlediğim bir yere gelirse Ustalık kağıdım olacak

Bundan önceki iki kağıtta kaybettiğimi geri almış olucam onlarıda geride bırakmış olucam. Daha önemlisi benim çocuğum yaşındaki kişilerin eleştirileriyle şaka yapıyorum ama nerdeyse bu kağıt alınırmı diye sopa yemediğim kaldı

Ee sizin aldığınız kapı gibi kağıt ne oldu? 1.5 tavan sonra bu gün geri.. Kişiler tartışır kızar anlayışla dost olur ama bu borsa hakikaten hiç öyle fazla hülyalı hayaller kurulacak yer değil. Kendine göre iyi bir limite gelirsen fazla şansını zorlamayacaksın. Yetinip ardına bakmadan tüyeceksin.

Kaçıncı ipten dönüşüm..! Valla çok zorladım kendimi ya.. Zaten artık bırakma zamanım geldi de geçiyor. Geçen buraya geldiğim topikteki bir gerçekçi kişi, Arkadaşda Aslında belkide borsa zavalıların hayatlarını harcadığı yermi falan demiş Kimbilir belkide en doğruyu söylemiş.. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Daha son 1 ay öncesine kadar istikrar abidesi bir görünümü vardı. Ancak son iki haftadır yatırımcıdaki güveni yıktılar. Büyükler fiyatı 3 yukarıya çekip 5 aşağıya basarak işi anlık para kazanmaya çevirdiler. Artık dikkatli olma zamanı diye düşünmeye başladım.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Daha son 1 ay öncesine kadar istikrar abidesi bir görünümü vardı. Ancak son iki haftadır yatırımcıdaki güveni yıktılar. Büyükler fiyatı 3 yukarıya çekip 5 aşağıya basarak işi anlık para kazanmaya çevirdiler. Artık dikkatli olma zamanı diye düşünmeye başladım.
    Aslında bir nevi yukarı trade. Ama buna trend diyoruz yani belli eksende dönmezse trend olur. Bende sizinle benzer düşünüyorum. Ama fıtratımız bu hep daha iyi olaba inanmak istiyoruz. YTD.

4. O değilde milletin ahlakını bozar bunlar. Demedi demeyin. Arkadaş bu nedir ya, resmen kırım yapıyor, kalpazanlık yapıyor! Rezalet iğrenç ya!

5. Eyvallah teşekkür ler. Son toplam saklama dağılımını yine vermemissin. Onu versen son günüde vermiş olursun zaten. Son durum nedir onu görmek istiyor insan. Bu günlük, o zaten tahmin edilebilir.

6. Kalbi olan hele birde ne olduğunu anlıyorsa böyle kağıtlara girmemeli. Stres bence en büyük risk kalp krizi icin. Kolesterol üm yüksekken hafif sıkısma belirtisi vardı. O kadar kilo verdim kolesterol üm düştü sıkışma hissi tamamen kaybolmuştu bir kaç gündür kağıdın stresinden yine atışta ritim bozukluğu oluyor gibi arada.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,034
    bu olsun , digerleri olsun ,
    sizi rahatsiz edecek kadar pozisyon açmayın,
    Borsa moral isi,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

Sayfa 314/346 İlkİlk ... 214264304312313314315316324 ... SonSon