Sayfa 283/1003 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. bazı fonlar,

eib (-) 0.03 %
    suc (+) 0.05 %
    ktm (+) 0.12 %
    oph (+) 0.68 %

yanlış hesaplamadıysam.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Yatırım fonları vııı

Alıntı Originally Posted by Eragon61 Yazıyı Oku
    Hocam ne iş yaptığınızı merak ettim "tipik devlet memuru sözde prof." cümlenizden sonra. Acaba kedi uzanamadığı ciğere.... meselesi mi var.
    Yok üstad beğenmediğinden değil ben de memur çocuğuyum da devlette akademisyenliğin neyine uzanamayayım, finansal bir firmada kurumsal iletişim üzerine çalışıyorum.

Ekleme:

Boş atıyor gibi olmamak ve meramımı açıklamak için editleyeyim: üzerine çalıştığım projelerden biri de şirketimize ait youtube kanalı ve yukarıda bahsi geçen kanala benzer youtube prodüksiyonları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Sayın Black Mirror,
    Tablodan haber varmı,
    Verdiğiniz emek için şimdiden teşekkürler.

4. Rbh % + 0.55

5.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Yok üstad beğenmediğinden değil ben de memur çocuğuyum da devlette akademisyenliğin neyine uzanamayayım, finansal bir firmada kurumsal iletişim üzerine çalışıyorum.

Hocam hayatta emeksiz tek ulaşabileceğin farekapanındaki peynirdir oda canın karşılığıdır. Bu ortamlarda 2 tuşla bazı şeyleri harcamak çok kolay ama o kadının yaşı kadar emeği var. Yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim kolay işler değil bunlar.

6. Günlük NET 0,044 altında kalan fonlar mevduatın altında kalmaya başladılar.
    Bunun fon karşılığı brüt 0,049 oluyor.
    Yani sabah Tefas'ta 0,049 altı gördüğümüz her fon mevduatın gerisinde kalmış oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Eragon61 Yazıyı Oku
    Hocam hayatta emeksiz tek ulaşabileceğin farekapanındaki peynirdir oda canın karşılığıdır. Bu ortamlarda 2 tuşla bazı şeyleri harcamak çok kolay ama o kadının yaşı kadar emeği var. Yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim kolay işler değil bunlar.
    Tabi ki hocam, yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için alıntıladığınız mesaja bir ekleme yaptım, yukarıda. Konuyu daha fazla meşgul etmeyeyim.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Günlük NET 0,044 altında kalan fonlar mevduatın altında kalmaya başladılar.
    Piyasa mevduatında şu anda en yüksek kaç civarı hocam ? Siz takip ediyorsunuz.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 283/1003 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •