Originally Posted by
koçari
Bak arkadşım
size özelden yazdım polemik olmasın diye anlamak istemediniz.
gittiğiniz tuttuğunuz yol yol değil
biz bizeyiz herkes kimin neyi ne kadar bildiğini biliyor
böyle devam ettikçe olmaz olmayacaktır
o kazandığınız hisselerde tesadüfen kazanmışsınız ve ederleri yok o hisselerin
Not
borsa da %100 kaybedebilirsiniz daha fazlasını kaybedemezsiniz bir bütünün %100'ü kaybedilince 0(sıfır) olur
neyi kaybedeceksiniz? paranız sıfırlanmamışsa %100 kaybetmemişsinizdir
ha şu olur yüksek miktarda (KREDİLİ) bir hisseye tavandan alış girerseniz tabana kadar verirlerse ertesi günde satamayıp taban yerseniz eksiye de geçer evinizi de arabanızı da elinizden alırlar.(cevap vermeyip sadece söylediklerim üzerinde yoğunlaşıp düşünürsen menfaatine olur, ben söyleyeceğimi söyledim söyleyebileceklerine cevap vermeyeceğim)
Kardeşim ne evladım niye yine şu görmedığimi sandığınız narsizm inizle hareket ediyorsunuz. Senin baban yaşında adamım . Ayıp değilmi ?!
Ben orta vadeli yatırımcıyım. 8 ayda % 1100 kazanmışım. Ha geri verdim çoğunu o ayrı. SARKY bizim gibi yakışıklıların kağıdı dediniz gordük hep beraber o da dediğimi yaptı iki tavan yapıp yedire yedire yine benim kol kestiğim yere geldi. Bu iyimi yani? Bana kalırsa borsa komple doyum noktasına ulaştı. Bu yüzden düşerkende kazanalım diye düşüşe trade yapıyorlar. Biz düşerken de kazanırız diyenler var valla bana göre o da o kadar basit değil. Spek yaptığı biricik hareketi bize yedirirmi düşünün bakalım.. 7.30 saat günlük toplar 30 dk boşaltmaya ayırır. Onda da iki üç çelme ata ata gider..
Zaten bunuda sattım. Gözü aydın kar adam ve dealer35 in.. son 1 haftadır kalbim de ritim bozuldu. Yemişim Corona sınida kitinide ilacı ınıda deli gibi ertesi günkü hareket için kafa yormayıda. Bir anda rahatladım oh be..
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri