Originally Posted by
Kar_Adam
Bu Hisse de olanlar hapı yuttu..!..
Ezelbayraktar, Günlerce RTA Forumunda burva burva diye reta ile burva/burcelik kıyaslama yaparak kafa ütüledi... Şimdi de selec forumunda reta reta diye selec ile retayi kıyaslamaya başlamış..40 gün 40 gece roman yazar artık.. işiniz zor vallaha..;-)))
Babasından sermayesi olup zevk için borsaya girip çıkanlar bir kere bir ayrılsın onlara sözüm olmaz zaten.
Şimdi sn. Kar adam insan sözkonusu kaybetmesi olduğunda pek anlamak istemez ! Bir kere 40 gün orada olmuşsam doğrudur. Peki ilk girdiğim haftada kağıdın oynaklından dem vurup bu bizi ancak batırır gibisinden argo konusunca 3 gün ceza aldım. Onuda hatïrlıyormusun ??!
Ayrıca bu "düşüşe trade tarzında" k.y. kesinlikle kazanamaz dediğimide hatırlıyormusun?! Şimdi aynı tarz selec de çoktan başladı ve 19.97den itibaren girenler isyanları oynuyorlar ki kal burada birlikte görelim..
Peki sn. arpacı 55 arkadaş neyini anlamadın ya? Sarky ne oldu?! İki tavanı iki tabanla geri almadımı? Ben bağıra bağıra özellikle sarky da madem iyi anlıyorsunuz bu yeni tarza göre ne yapayım bana bir söyleyin demedimmi?
Evet tüm bunlara rağmen selec e buralardan girmekte benim hatamdı. Çünkü finansal zorunluluğum vardı.
Ve son olarak bu gün sonunda takip ettiğim 30 yakın kağıt üzerinde maalesef bu "düşüşe trade tarzını" daha belirgin bir biçimde gördüm !! Bakalım nereye kadar gidecek bu tarz hep beraber bekleyelim görelim ..! Gerçi asla görmek istenecek şey değil ama.. maalesef kacıncıya teyit etti..
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri