Herkese nacizane uyarým:
Kardeþim her gün buraya yazmak zorunda deðilsin.
Forum ne kadar sakinse o kadar iyidir bir hisse için. Benim en büyük indikatörümdür.
Çok dillenen hisse yükselmez. Sana bana ona sattýrmadan götürmezler. Birileri kaybedecek ki birileri kazansýn.
Borsaya giriþim 2003... Kartonla 140 larda tanýþtýk, 10 sene aldýk sattýk, aldýk sattýk, iliþkiyi hiç kesmedik, bugünlerin geleceðini biliyorduk emindik. Köþedeki simitçi bile kartonu konuþurdu. Sattýk unuttuk bikaç yýl geçti, aha sonuç ortada...
Bu hep böyledir.
O yüzden kazanmak mý yoksa ''ben demiþtim'' ci mi olmak istiyorsunuz ona karar vermelisiniz.
Saygýlar...
Yazdýklarýmýn hiç birisi yatýrým tavsiyesi deðildir. Uzman deðilim, sadece kendi fikirlerimi paylaþýyorum...
Aþý maþý..hikayesýyle milleti iyi mallandýrýp .. aþaðýya bastýlar..yazýk hemde çok yazýk..
Rtalb ýn 64 zirvesinden sonra ne olduðuna bakýn BIST in 3.5 aylýk özetini görün. ! Ýstisnalar hariç bu yeni spek tarzý direkt k.y. yý hortumlama tarzý ! Kazandýgým kaðýttan sonra ben nerden girdim rtalb a ya ?! Hayatýmýn kazancý ve zararý.. rtalb dahil 2 kaðýtta 3 5 ayda kazandýgýmýn 4te 3 ünü geri verdim. ;
Sarky daki saðlamci "profesyonel "arkadaþlara beni sorun ben ne demisim onlar ne demiþ ve ne olmuþ??!
Bu arada istisnalar kaideyi bozmaz kaidesinide unutmayalým .. ! YTD.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Bu Hisse de olanlar hapý yuttu..!..
Ezelbayraktar, Günlerce RTA Forumunda burva burva diye reta ile burva/burcelik kýyaslama yaparak kafa ütüledi... Þimdi de selec forumunda reta reta diye selec ile retayi kýyaslamaya baþlamýþ..40 gün 40 gece roman yazar artýk.. iþiniz zor vallaha..;-)))
Bir kaðýtta yanlýþ yaptýðýmda birisi beni iki kere özelden uyarýrsa ona minnet duyar hatta teþekkür ederdim.
Ama her insan malesef böyle davranmýyor.
teþekkürü býrak sen bu iþten anlamazsýn tepkisi ve hakaretle karþýlaþýyoruz.
Ýnþallah herþey herkesin gönlüne göre olur.
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Yer Ýmleri