Originally Posted by
Kar_Adam
Bu Hisse de olanlar hapý yuttu..!..
Ezelbayraktar, Günlerce RTA Forumunda burva burva diye reta ile burva/burcelik kýyaslama yaparak kafa ütüledi... Þimdi de selec forumunda reta reta diye selec ile retayi kýyaslamaya baþlamýþ..40 gün 40 gece roman yazar artýk.. iþiniz zor vallaha..;-)))
Babasýndan sermayesi olup zevk için borsaya girip çýkanlar bir kere bir ayrýlsýn onlara sözüm olmaz zaten.
Þimdi sn. Kar adam insan sözkonusu kaybetmesi olduðunda pek anlamak istemez ! Bir kere 40 gün orada olmuþsam doðrudur. Peki ilk girdiðim haftada kaðýdýn oynaklýndan dem vurup bu bizi ancak batýrýr gibisinden argo konusunca 3 gün ceza aldým. Onuda hatïrlýyormusun ??!
Ayrýca bu "düþüþe trade tarzýnda" k.y. kesinlikle kazanamaz dediðimide hatýrlýyormusun?! Þimdi ayný tarz selec de çoktan baþladý ve 19.97den itibaren girenler isyanlarý oynuyorlar ki kal burada birlikte görelim..
Peki sn. arpacý 55 arkadaþ neyini anlamadýn ya? Sarky ne oldu?! Ýki tavaný iki tabanla geri almadýmý? Ben baðýra baðýra özellikle sarky da madem iyi anlýyorsunuz bu yeni tarza göre ne yapayým bana bir söyleyin demedimmi?
Evet tüm bunlara raðmen selec e buralardan girmekte benim hatamdý. Çünkü finansal zorunluluðum vardý.
Ve son olarak bu gün sonunda takip ettiðim 30 yakýn kaðýt üzerinde maalesef bu "düþüþe trade tarzýný" daha belirgin bir biçimde gördüm !! Bakalým nereye kadar gidecek bu tarz hep beraber bekleyelim görelim ..! Gerçi asla görmek istenecek þey deðil ama.. maalesef kacýncýya teyit etti..
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri