rezerv analizi yapýn la rezrv...
Originally Posted by Mehmet Sevki pirim reiz izin verirse bugün tavan istiyorum.. yapýþtýr gelsin amanuellaaaa Tavan dedin ürküttün bizonlarý, senin yüzünden siftahýmýzý yapamýyoruz iyi mi
Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by Mehmet Sevki pirim reiz izin verirse bugün tavan istiyorum.. yapýþtýr gelsin amanuellaaaa Naeyy nutellamýý ? Nereye dedinn senn ?..
yine shortlandýk
Originally Posted by *Bozkurt Tavan dedin ürküttün bizonlarý, senin yüzünden siftahýmýzý yapamýyoruz iyi mi aynen abi keriz arýyorlar parasýný almak için ben çekileyim hikaye anlatsýnlar ne kadar keriz o kadar ekmek... adios
Originally Posted by ConSenSus SenSor Sevgiler.. Bugün haftasonuna Bist sat Dolar alArak gir gününe benzemiyo mu ? Originally Posted by TOKATYILDIZI470 dolarda bir hareket yok....mösyö... Originally Posted by Mehmet Sevki rezerv analizi yapýn la rezrv... Eyvaahh harbi analÝz 0lUr buralardan da iki güne esamesi kalmaz mevcut tabelalarýn. Sunuma bknz. hele sUYUndan bile koyarlar, efenim ?..
Osman Kavala’nýn davasý baþlamýþ, bugün bir karar çýkmasý bekleniyor mu bilmiyorum ama davanýn gidiþatý borsayý da etkileyebilir.
Originally Posted by karti Osman Kavala’nýn davasý baþlamýþ, bugün bir karar çýkmasý bekleniyor mu bilmiyorum ama davanýn gidiþatý borsayý da etkileyebilir. Hukuk pardon guguken açýða almak deyiminin borsa tahvil taahhütlü paralel ezberi gibi diyon yani.. Hmm ) Hikâyeler ç00k nassa..
Forum Rules
Yer Ýmleri