Sayfa 327/607 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Asıl satıcı garanti onun satışları bitmeden zor tavan olması..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. Şimdi de ata ve oyak alıyor, umarım pazartesi satmak için almıyorlardır...

3.  Alıntı Originally Posted by cüno Yazıyı Oku
    Şimdi de ata ve oyak alıyor, umarım pazartesi satmak için almıyorlardır...
    Garanti nin satışları beni işgillendırdı.. Alcar ve bryat ın tavan olduğunu gören ky buraya atladı gıbı.. Bakalım ne yapacaklar.. Yınede bır b planımızın olması lazım..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Garanti nin satışları beni işgillendırdı.. Alcar ve bryat ın tavan olduğunu gören ky buraya atladı gıbı.. Bakalım ne yapacaklar.. Yınede bır b planımızın olması lazım..
    Walla buralardan satıp aşağıdan alacak cesaretim yok... Bundan başka plan da yok?
    Seyretmeye devam...

5. Eldeki bır kuş daldaki ıkı kuştan ıyıdır dedık... Çok patinaj çekti.. Ben oynamıyorum..

6. Tahtacıya alkış adam da ne sabır varmış.. Döktü bizi.. Bizden alanda kazansın..

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Eldeki bır kuş daldaki ıkı kuştan ıyıdır dedık... Çok patinaj çekti.. Ben oynamıyorum..
    Daldaki kuşlar gebeydi. Hayırlısı olsun. bekleyen için de sizin için de

8. Dostlar tavan olur dedim..tahtacı çok k.y döktü çok..beni bile öptü namıssız..trade de 20 bin tl kaptırdım..tavanımız hayırlı olsun hissenin önü açıldı inş..

Sayfa 327/607 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •