Sayfa 701/865 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Arkadaş haklı kendimize dert etmiyoruz ama netaşı 300 tl den alıp yıllarca ağlayan ky var tanıdığım batanlar var bıldiğim..
    o işler öyle kolay olmuyor.. Yuzde on zararı bır şekilde kurtarırsın ama zarar yuzde elli yuzde yetmiş olursa çıkm aza girersin. Herkes kendini bir şekilde kurtaramıyor malesef. Keşke kurtarabilse.. Neyse herkesin aklı var.. Ama yılardır bu piyasanın tozunu yutan bırı olarak tek isteğimiz o durkı ky kazansın.. Çünkü biz kaybedersek kolay kolay toparlayamıyoruz bunun içinde en önemli şart elimizdekini kaybetmememiz..ky kazansın gerısinin a.q....
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Şimdi bu iş elinde hisse olmayanın keyifli, olanın keyifsiz haline mi dönüyor. Bakın arkadaşlar yaşayan tarihler (yani yaşlı insanlar) ölmeden onlardan birşey kapın derler ya, herkesin tecrübesi var. Yalan yanlış yazmazlarsa birşeyler kapmaya baksak kötü mü olur. 2008 de dağ köyünde tek öğretmen olarak biriktirdiğim, serçe ile gezipte dişimden artırdığım 1 kg altın parasını hiçççççççç borsayı bilmeden bozdurup (o zamn 1 kg 30 bindi.) 100 de 10 u ile borsaya gireceğime söz verip 3000 e 300 kazanınca 30 a 3000 kazanırıp diye bütün parasını gömüp 30 tl den aldığı gubretaş hissesinin kriz çıkınca 2 tl ye düştüğünü altının ise 60 tl ye yükseldiği dönemi gören adamım. Adyonun bedelsizi, netaşın bedelsizi, brisanın bedelsizine şahit olan kişiyim. 10 yıl önce bile kulağı çınlasın Fikret isimli 1 polisin bu bedelsiz verebilir diye tuttuğuna şahit olan adamım. Tecrübe 2015 ten sonra kendine geldi. Kağıda laf eden yok. Paramı zor kazandım kolay kaybetmek istemiyorum. Çevremde 100 bini olup 1000 tl ye düşenlere şahidim. Arkadaşlar benim kolay kaybetme lüksüm bitti. Allah alır o başka. Sepet yapın sepet. Hedefe ulaşınca ego tatmini için 1 miktar bırakın. Uzuncuysanız niye can sıkıyorsunuz ki. Hırs adamı bitirir. ALLAH HERKESİN NİYETİNİ HAYATINA YANSITSIN. Az uzun oldu. Hakkınızı helal edin.

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

3. Sn kattı hocam sağolun.. Tecrübelerinizi paylaştığınız için..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Arkadaş haklı kendimize dert etmiyoruz ama netaşı 300 tl den alıp yıllarca ağlayan ky var tanıdığım batanlar var bıldiğim..
    o işler öyle kolay olmuyor.. Yuzde on zararı bır şekilde kurtarırsın ama zarar yuzde elli yuzde yetmiş olursa çıkm aza girersin. Herkes kendini bir şekilde kurtaramıyor malesef. Keşke kurtarabilse.. Neyse herkesin aklı var.. Ama yılardır bu piyasanın tozunu yutan bırı olarak tek isteğimiz o durkı ky kazansın.. Çünkü biz kaybedersek kolay kolay toparlayamıyoruz bunun içinde en önemli şart elimizdekini kaybetmememiz..ky kazansın gerısinin a.q....
    Teşekkürler arkadaşım...çok güzel özetlemişsiniz...örnek verdiğiniz netaş ta maliyet 24 tl 8 yıl geçti halen oraya gelemedik..inşallah bu yıl maliyeti kurtaracagız...yaşayarak öğrendik malesef...umarım bundada aynı akibeti yaşamayız..herkese bol ve bereketli kazançlar...

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    İnşallah bu yorumlara bakıpta kımse ucuz diye bu fiyattan karton almıyordur.. Nasıl ucuz neye gore ucuz... Kartn gibi senet pıyasada çuvalla hıcbırı de bu pıyasa değerinde işlem görmüyor.. Konya, egeen diğerlerine göre nasıl ucuz kalacak kartn.. Kartn u bu fiyata getiren beklentı neyse onları da bu fiyatta tutan beklentı o.. Kartn bölünunce artık hikaye bitmiş olacak o pıyasa değerınden o Fk, dd den kıme hangı hikaye ile 15 milyon hısseyı satacaksın..
    Bak d
    Belkide yanılırız ptesı yukarı döner tahta ki inşallah elınde olanlar için döner diyelim bundan mutlu oluruz.. Ama her hareket mal çakma hareketidir bu saatten sonra.. Patron yuklu malları eşşek ya buradan boşaltıyor.,tahtayı yapanlar onlar bilmiyorlar 7000 den vermeyi gelıp buradan mal verıyorlar.. Neyse söylenecek söz çokta anlayana... Rastgele belkı tutar..
    Dostum ben kimseyi burada yönlendirmiyorum, sadece düşüncelerimi yazıyorum olur yada olmaz herkes yanılabilir.Ama anladığım kadarıyla sen Kartn un iyi yerlere gelmesini istemiyor gibisin yazından onu anlıyorum ama şunu bilmelisin maç daha bitmedi bu yazdıklarını önümüzdeki günlerde sana kapak yapacağım... En basiti Sarky(6,50) o günkü fiyatı 18.08.2020 tarihinde %50,00 bedelsiz verdi ve geçen hafta 10,00 gördü - ikincisi Petkm (4,08) o günkü fiyatı 20.11.2020 tarihinde %20,00 bedelsiz temettü verdi bugünkü fiyatı 4,87 nasıl olacak bir düşün bakalım, ama Kartn sana çok pahallı geliyor bana ise ucuz geliyor anlaşamadığımız konu bu zamana bırakalım senin dediğin çıkarsa sana 5kg Sızma Zeytinyağı göndercem

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Arkadaş haklı kendimize dert etmiyoruz ama netaşı 300 tl den alıp yıllarca ağlayan ky var tanıdığım batanlar var bıldiğim..
    Evet, O Netaşzedelerden biri benim. Daha bedelsiz haberi gelmeden,yanlış hatırlamıyorsam 175 TL civarı maliyetle girdim. 2 hafta da %100 kazandığımı hatırlıyorum. Ama açgözlülük ya! Ama ******** spek çocukları forumlarda 600-700 gidecek,1000 e gidecek diye her forumda yazıyorlardı ya, biz de küçük yatırımcı olarak %100 e doymadık, spek çocuklarının gazına geldik. Bölünme öncesi başlayan düşüş bölündükten sonra da yıllarca,evet yıllarca sürdü. O zamanki sermayemin 4/3 ünü kaybettim. Bırakın bölünme öncesi fiyatları, bölünme fiyatını yıllar sonra geçebildi. İnanmayan varsa açsın Netaş'ın bölünme öncesi ve sonrası grafiklerine baksın. Hatta Netaş'la ilgili BİMER vardı o zaman şimdi CİMER oldu,oraya bile yazdım. Neyse, arkadaşın mesajını görünce dayanamadım ve tercübemi,daha doğrusu yediğim büyük kazığı yazayım da küçük yatırımcı gözünü açsın istedim.

Borsaya yeni girmiş, bedelli nedir, şirkete ne getirir, bedelsiz nedir, şirkete ne getirir bilmeyen varsa söyleyeyim. Bedelsiz sermaye artırımı, kısaca, şirketin halihazırda mali tablolarının farklı bir hesaplarında var olan kaynaklarını sermayeye aktarmasıdır. Yani bedelsiz sermaye artırımında sirkete tek kuruş para girmemektedir. Bedelsiz ile şirket bir cebindeki parayı diğer cebine aktarmaktadır. Asla ve kat'a şirketin değerini artırmamaktadır.

Bu nedenle, bu yazıyı okuyan küçük yatırımcıyı uyarıyorum. Bundan sonra hissenin fiyatı daha çıkar mı bilemem. Ama bildiğim birşey var ki müstakbel Netaşzedeler olacaksınız. Yatırım tavsiyesi değildir Allah rızası için uyarıdır.

7. kesinlikle al sat tavsiyesi değildir yatırım tavsiyesi değildir
    yalnız kotu ornek anlatmanın ne gibi faydasını olacagını dusunuyorsunuz,burdan al demek ne kadar riskliyse sat demekte o kadar riskli ( ben sat demiyorum ki keske desen sat demekten daha kotusunu yapıyorsun sat desen adam bilir p.tesi satacak ee bole olunca yaa gidersee nereye kadar) zaten elinde olan adam ayrı bir gerilim yasıyor,
    kesinlikle yatırım tavsiyesi deil kimse bu solediklerimi ciddiye almasın arkadasımda almasaydı, rta 14 lira oldu bebeye zorla sattırdım azıcık paran var 7 kat kazandın dedim pak bu piramit cıktıgı gibi iner dedim 50 ye gitti 35 e indi jet hızıyla ordan 80 e yurudu cocuk benle konusmuyor...
    suan kotu konusan başkasını uzmekten baska bişeye yaramıyor, iyi konusan adam da bosuna gaz vermekten oteye gitmiyor, hayırlı aksamlar

8.  Alıntı Originally Posted by frd4306 Yazıyı Oku
    kesinlikle al sat tavsiyesi değildir yatırım tavsiyesi değildir
    yalnız kotu ornek anlatmanın ne gibi faydasını olacagını dusunuyorsunuz,burdan al demek ne kadar riskliyse sat demekte o kadar riskli ( ben sat demiyorum ki keske desen sat demekten daha kotusunu yapıyorsun sat desen adam bilir p.tesi satacak ee bole olunca yaa gidersee nereye kadar) zaten elinde olan adam ayrı bir gerilim yasıyor,
    kesinlikle yatırım tavsiyesi deil kimse bu solediklerimi ciddiye almasın arkadasımda almasaydı, rta 14 lira oldu bebeye zorla sattırdım azıcık paran var 7 kat kazandın dedim pak bu piramit cıktıgı gibi iner dedim 50 ye gitti 35 e indi jet hızıyla ordan 80 e yurudu cocuk benle konusmuyor...
    suan kotu konusan başkasını uzmekten baska bişeye yaramıyor, iyi konusan adam da bosuna gaz vermekten oteye gitmiyor, hayırlı aksamlar
    Kötü konuşan yok arkadaşım sadece uyardım. Ufuktaki ormanı fethedeyim derken önündeki ağaca toslama diye yazdım. Evet, hep aynı hikaye. Biz de Netaş da iken bizi uyaranlara aynı cevabı veriyorduk. Tarih gerçekten tekerrürden ibaretmiş. Haa bu arada, hiçbir Allahın kulu pazartesi uçacak veya çakılacak diyemez tabi geleceği görme yeteneği yoksa. Diyen varsa spek çocuğu o dur. Ders alırsınız-almazsınız,dinlersiniz-dinlemezsiniz siz bilirsiniz. Ben insani görevimi yaptım karar sizlerindir.

Sayfa 701/865 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •