Sayfa 184/996 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bak ya.

Seni cok gaddar Davut gordum mudurum afedersin..
    40 Bin dolar gaymeden 20 milyon dolar gaymeye, gaddarlıklan alakası ney normal olanı sıkmak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yil kac hatirlayamadim.

Halil Buhur kardesim ile birlikte 8.50 civarinda FROTO aldik.

Ben 11.40 gibi sattim, iyi fiyat dedim..

Dun 125.90 dan kapadi.

Halil Hoca hala tutuyor..
    Martta 68 liraydı sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Danıştay'ın aldığı karar doğrultusunda Karayollarına kurulan tüm EDS Mobeseler bugün saat 11:00 itibari ile devreye girmiştir. Şerit değiştirirken, sollama yaparken sinyali unutmayın, emniyet kemeri takın, hız sınırına dikkat edin, ceza sistemi başladı.. Bilginize. Sağlıcakla kalın..

Soyle bir haber dolaşıyor.

cuneyt basaran
    @cuneytbasaran
    ·
    31m
    Covid sırasında Ultrazenginler servetlerini %50 artırıken, 4 büyük merkez bankası piyasalar çökmesin diye bastıkları paranın miktarı 20 trilyon $ bulmuş.
    Bu arada virüsle mücadele etmek ve ayakta kalabilmek için hanehalkı,devletler ve şirkletlerin 2019'a göre borçları % 25-30Upwards arrow

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Benim de bir arkadaşım 2010 yılında bir kağıt söyledi illa al diye.Hacim falan yok kağıtda ,bin lotu bir haftada falan aldım.Kağıt 14 liraydı.Arkadaş 15 bin lot falan toplamıştı .Üç ayda yüzde 25 kazandım ne güzel deyip kağıdı 20 den sattım.Geçen 1700 lirayı geçtiydi kağıt.Ha arkadaş da beklemedi o da yüzde 30 falan kar edip sattı kağıdı.Eminim hemen hemen hepiniz hangi kağıt olduğunu anlamışsınızdır.
    2006 dı galiba Egeen'i 100 lot 9 TL den almış, 10 tlden satmıştım. O kadar temettü dağıttı 1700 lerde şu an.
    Goodyear, Karton ve Dardanel'i ortalama 7 yıldır tutan ben bu hatayı nasıl yaptım?Her şey nasip.

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Sokağa çıkma yasağı yok mu ??
    eee sokakta bi sürü insan geziyo..
    Köpek gezdirenleri geçtim..
    Az önce sporty kılıkda bi hatun gayet salına salına dolanıyordu..
    Ne iş?
    Bugün eşimin Başkent hastanesinde randevusu olduğu için dışarı çıktık.Bayağı izinli insan var gibi.

7. Kafamda bayağı soru var. Şimdi doları vatandaş satması için faiz artışı yapacaksin. Bu şartlarda dışarıdan yüksek faiz için adam 7,5 dan döviz bozdurup eksi rezervi olan üstelik yaptırım tehlikesi olan bir ülkeye niye parayı soksun. Yaklaşık 7,5 dolar seviyesi bizim cari açığı artırmaz mi. İthalat daha fazla olmaz mı. Faiz artışı ekonomiye zarar vermez mi. İnşaat sektörünü zora sokmazmi. Yatırımı istihdamı azaltmazmi.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla insanlar rahat tüm Dünyada, biz tırsağız galiba?

Dün bir komşu anneme kendine çok dikkat et teyze berbat bir şey demiş, bugün de bir arkadaşa kuzeni nefes alamıyorum diye benzer şeyler söylemiş.

Velhasıl ben 3.5 atıyorum, çift kat maske takıyorum ve zorunlu olmadıkça dışarı kesinlikle çıkmıyorum, emme ahali rahat.

Not: Çalışmak zorunda olanlara bir şey demek mümkün değil, Allah yardımcıları olsun
    ben de şöyle düşünüyorum; kaç aydır dikkat etmişsin yakalanmamışsın, aşının başlamasına çok az kaldı belki bir ay belki iki ay, yani yüzüp kuyruğuna gelmişsin, şimdi hastalığı kapsan bu kadar dikkat emek korku boşa gidecek, sık dişini bir ay daha dayan. bu şekilde düşününce ekstradan dikkat ediyorum

Sayfa 184/996 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •