Sayfa 183/996 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Durduğunuz kabahat.

Gerekse 20 yıl önce Turkiyede ne doğru dürüst internette ne de böyle kargo dağıtımı vardı, emme ABD'de yaşasanız posta ile alışverişin 19 YY dayandığını bilir ve belki tahmin edebilirdiniz.
    Bak ya.

Seni cok gaddar Davut gordum mudurum afedersin..

2.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Tınaz hocanın hisse tavsiyelerini dnleyin ilerisi için pişman olmazsınız.Ben kanada piyasasında işlem yapamıyorum akyatırımdan.Herifler bilgi bile vermiyorlar.Hala hatırımda yıl 2000 in başları şu dotcom balonu patladığında bir abdli arkadaşım bana bu amazon hisseleri 4 usd biriktir ilerde işine yarar dedi.Ben de bu amazon ne ya diye baktım ilgimi çekmemişti eticaret filan.Tabii o zaman bilgimiz vs de kısıtlı uluslararası piyasa için. Neyse ben ilgilenmedim o arkadaş her ay nizami alarak 10 bin lot amazon biriktirmişti. 2019 da hisse 2000 usd değerini gördüğünde serveti 20 milyon usdydi. Türk parasıyla 160 milyon tlye yakın bir rakam. Düşününce kafama sıkasım geliyor.
    daha ilginci var, adamın biri 2010 yılında 2 pizza alabilmek için 10.000 bitcoinini satıyor
    bugün o 2 pizza kaça geliyor bir hesaplayın, hay sokayım gırtlağına diyordur..

Benim de bir arkadaşım 2010 yılında bir kağıt söyledi illa al diye.Hacim falan yok kağıtda ,bin lotu bir haftada falan aldım.Kağıt 14 liraydı.Arkadaş 15 bin lot falan toplamıştı .Üç ayda yüzde 25 kazandım ne güzel deyip kağıdı 20 den sattım.Geçen 1700 lirayı geçtiydi kağıt.Ha arkadaş da beklemedi o da yüzde 30 falan kar edip sattı kağıdı.Eminim hemen hemen hepiniz hangi kağıt olduğunu anlamışsınızdır.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Benim de bir arkadaşım 2010 yılında bir kağıt söyledi illa al diye.Hacim falan yok kağıtda ,bin lotu bir haftada falan aldım.Kağıt 14 liraydı.Arkadaş 15 bin lot falan toplamıştı .Üç ayda yüzde 25 kazandım ne güzel deyip kağıdı 20 den sattım.Geçen 1700 lirayı geçtiydi kağıt.Ha arkadaş da beklemedi o da yüzde 30 falan kar edip sattı kağıdı.Eminim hemen hemen hepiniz hangi kağıt olduğunu anlamışsınızdır.
    koyunlar işte 300 dolara alıp, 3000 dolara satmayan bugün 22 bin dolara okutuyor. Ama okutan bir yılda 100 bin olur mu diye bilmiyor düşünmüyor. Sonuçta bu yolla zengin olmak çelik gibi sinir istiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Yil kac hatirlayamadim.

Halil Buhur kardesim ile birlikte 8.50 civarinda FROTO aldik.

Ben 11.40 gibi sattim, iyi fiyat dedim..

Dun 125.90 dan kapadi.

Halil Hoca hala tutuyor..

Yıllardır borsada kendi kendime söz veririm,yahu bir kağıtda karını aldın kağıtdan çıkmaya karar verdin,hiç değilse karının bir kısmını kağıtda bırak,kağıt uçar giderse hatıran olsun derim ,yapamam çıkarken tüm lotları satar çıkarım.İsyat,güneş sigorta,klimasan ,egeendüstri,sekuro,yünsa
    vs hep kar ettiğim kağıtlar hatıra olsun diye çıkarken karımın yarısını bu kağıtlardan çekmesem gene dünyanın parasını kazanmış olurdum,ama maalesef ya herro ya merro doğa bu.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yil kac hatirlayamadim.

Halil Buhur kardesim ile birlikte 8.50 civarinda FROTO aldik.

Ben 11.40 gibi sattim, iyi fiyat dedim..

Dun 125.90 dan kapadi.

Halil Hoca hala tutuyor..
    FROTO Koc grubu sirketlerinden biri.

Gecen, KCHOL de zamandir..! dedük.

Bu yüzden dedük.

Iyi de dedük..

Hep kar cebe yakışır mottosu yüzünden,bilinçaltımıza kazıyorlar mottoyu ondan oluyor bence.Gerçi yıllarca süründüren bir ton kağıt da var,bizim borsa burası borsa kim kime ........diye atasözü olan bir mecra ,neticede temkinli olmak da neticede yıllarca borsada olup batmamak genelde hep karda olmak lüksünü kazandırıyor tabi o da ayrı konu.

Sayfa 183/996 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •