Benim de bir arkadaþým 2010 yýlýnda bir kaðýt söyledi illa al diye.Hacim falan yok kaðýtda ,bin lotu bir haftada falan aldým.Kaðýt 14 liraydý.Arkadaþ 15 bin lot falan toplamýþtý .Üç ayda yüzde 25 kazandým ne güzel deyip kaðýdý 20 den sattým.Geçen 1700 lirayý geçtiydi kaðýt.Ha arkadaþ da beklemedi o da yüzde 30 falan kar edip sattý kaðýdý.Eminim hemen hemen hepiniz hangi kaðýt olduðunu anlamýþsýnýzdýr.
Yil kac hatirlayamadim.
Halil Buhur kardesim ile birlikte 8.50 civarinda FROTO aldik.
Ben 11.40 gibi sattim, iyi fiyat dedim..
Dun 125.90 dan kapadi.
Halil Hoca hala tutuyor..![]()
Yýllardýr borsada kendi kendime söz veririm,yahu bir kaðýtda karýný aldýn kaðýtdan çýkmaya karar verdin,hiç deðilse karýnýn bir kýsmýný kaðýtda býrak,kaðýt uçar giderse hatýran olsun derim ,yapamam çýkarken tüm lotlarý satar çýkarým.Ýsyat,güneþ sigorta,klimasan ,egeendüstri,sekuro,yünsa
vs hep kar ettiðim kaðýtlar hatýra olsun diye çýkarken karýmýn yarýsýný bu kaðýtlardan çekmesem gene dünyanýn parasýný kazanmýþ olurdum,ama maalesef ya herro ya merro doða bu.
Hep kar cebe yakýþýr mottosu yüzünden,bilinçaltýmýza kazýyorlar mottoyu ondan oluyor bence.Gerçi yýllarca süründüren bir ton kaðýt da var,bizim borsa burasý borsa kim kime ........diye atasözü olan bir mecra ,neticede temkinli olmak da neticede yýllarca borsada olup batmamak genelde hep karda olmak lüksünü kazandýrýyor tabi o da ayrý konu.
Yer Ýmleri