Danıştay'ın aldığı karar doğrultusunda Karayollarına kurulan tüm EDS Mobeseler bugün saat 11:00 itibari ile devreye girmiştir. Şerit değiştirirken, sollama yaparken sinyali unutmayın, emniyet kemeri takın, hız sınırına dikkat edin, ceza sistemi başladı.. Bilginize. Sağlıcakla kalın..
Soyle bir haber dolaşıyor.
cuneyt basaran
@cuneytbasaran
·
31m
Covid sırasında Ultrazenginler servetlerini %50 artırıken, 4 büyük merkez bankası piyasalar çökmesin diye bastıkları paranın miktarı 20 trilyon $ bulmuş.
Bu arada virüsle mücadele etmek ve ayakta kalabilmek için hanehalkı,devletler ve şirkletlerin 2019'a göre borçları % 25-30Upwards arrow
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Kafamda bayağı soru var. Şimdi doları vatandaş satması için faiz artışı yapacaksin. Bu şartlarda dışarıdan yüksek faiz için adam 7,5 dan döviz bozdurup eksi rezervi olan üstelik yaptırım tehlikesi olan bir ülkeye niye parayı soksun. Yaklaşık 7,5 dolar seviyesi bizim cari açığı artırmaz mi. İthalat daha fazla olmaz mı. Faiz artışı ekonomiye zarar vermez mi. İnşaat sektörünü zora sokmazmi. Yatırımı istihdamı azaltmazmi.
ben de şöyle düşünüyorum; kaç aydır dikkat etmişsin yakalanmamışsın, aşının başlamasına çok az kaldı belki bir ay belki iki ay, yani yüzüp kuyruğuna gelmişsin, şimdi hastalığı kapsan bu kadar dikkat emek korku boşa gidecek, sık dişini bir ay daha dayan. bu şekilde düşününce ekstradan dikkat ediyorum
Yer İmleri