Sayfa 37/1001 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Olaya viop sayfasından bakarsan böyle düşünürsün tabi...son bir yılda en az 20 arkadaş ne alayım diye sordu bana....yeni gelen 1 milyon yatırımcıyı duymadın mı?

vatandaş bağazına kadar malda..yeni arzlara da saldırıyor millet...bu yeni gelenler borsaya tövbe ettirilmeden kalıcı bir yükseliş olmaz bence.

bu nedenle ufak düzeltmeler trend sağlığı için iyi olsa da, bu düzeltmenin abartılıp milletin panik yaptırılma ihtimali de var.
    Doğru dersin. Bilanço temelli olarak, pek fazla ucuz şirket kalmadı artık. Ancak kur sabit kalır faizler (tahvil) 10'lara doğru geri gelirse hala ciddi çekici olur şirketler, ancak böyle bir senaryo oluşacağının hiç bir garantisi yok. Ürkek ürkek izleyelim, yeni arabamızla doya doya gezelim, borsada fırsatlar bitmez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu dikdörtgenin içinde hem longçuyu hem shortçuyu tokatlar...şansa doğru yönde olan para kazanır...mesela cuma günü fdow düşerken vadeli düşmüyordu...bakarsan sağlam duruyordu ama bu sabah açılış meydanda...şansa SHORT kalan parayı vurdu açılışta...

3. Niye düştüki bu endekis, aşı haberi falan mı var,
    Hamdım Piştim Yandım

Hızlı geçen önceki topikte belirtmiştik dimi 153X'de bi arkadaşa bakacaz diye..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Niye düştüki bu endekis, aşı haberi falan mı var,
    bu işin niyesi mi var?
    maksat iş olsun,piyasada alamayan taze mal alsın...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu dikdörtgenin içinde hem longçuyu hem shortçuyu tokatlar...şansa doğru yönde olan para kazanır...mesela cuma günü fdow düşerken vadeli düşmüyordu...bakarsan sağlam duruyordu ama bu sabah açılış meydanda...şansa SHORT kalan parayı vurdu açılışta...

Cuma long & hisseci çuvallamış olmasınlar komple gezegen nezdinde ??..

7. 156.175 1/10 cortlar 154.175 ten flat...bol şanslar herkese...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Olaya viop sayfasından bakarsan böyle düşünürsün tabi...son bir yılda en az 20 arkadaş ne alayım diye sordu bana....yeni gelen 1 milyon yatırımcıyı duymadın mı?

vatandaş bağazına kadar malda..yeni arzlara da saldırıyor millet...bu yeni gelenler borsaya tövbe ettirilmeden kalıcı bir yükseliş olmaz bence.

bu nedenle ufak düzeltmeler trend sağlığı için iyi olsa da, bu düzeltmenin abartılıp milletin panik yaptırılma ihtimali de var.
    Müfetti$ forumda$ Mehmet $evki beyin hint treni dolu da neyle dolu onu ç00k iyi anlamak lazım..

Yoksa borsa forum ve a.k.p. trollerinin kurbanı olur buraların yatırımcıları.

Sayfa 37/1001 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •