Sayfa 59/1001 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Hadi k0y alışları bakalım kim kime nası koymuş. )
    Abla sen yanıyorsun , 2 saat önce sordum dötün yemedi yazdıklarımıda okumuyorsun mala bağladın bugun yine

2. Ooo bugun herkez egleniyorsa sorun yok mapusa atmışlar bizide :D herkez çuvallara doldurmuştur paraları artık :D

Bundan sonra gazoz kapakçılarla işim yok mapusa atıyorlar yoksa 2 gazoz kapagı diye... :D

3. YAVRU BAKALIM NE YAPACAK..!!!SAATLİK YÖN NET ŞEKİLDE BOZULDU.!!

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    JAS dost ne güzelde temennide bulunmuşsun

yeterince karşılığını bulur mu sence?
    Sv Dostum,
    Kavganın kimseye faydası yok. Düşünce-beklenti-graf-analiz forumu takip edenlerin beklediği tek şey bence.
    Ben aşağıda düşüncemi yazdım, haklı da çıkabilirim, haksız da. Zaman gösterir bunu.

Aşağıdaki günlük Bist100 grafta üstteki 3 indikatörün hepsinde mavi kırmızıyı aşağıya kesmeden ciddi bir düşüşün başladığına inanmam.

5. Saat 13 itibariyle boğayla vedalaştık.
    Ayı büyük ihtimal bize ekmek yedirmeyecek ama bakalım.d

Yatırım tavsiyesi değildir

6.  Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Ooo bugun herkez egleniyorsa sorun yok mapusa atmışlar bizide :D herkez çuvallara doldurmuştur paraları artık :D

Bundan sonra gazoz kapakçılarla işim yok mapusa atıyorlar yoksa 2 gazoz kapagı diye... :D
    KONS PİYASAYI ALLAK BULLAK ETTİ ..!!
    vixi artırdı yurt dışını düşürdü..
    palayı masa da da ikna etti...!!
    masa da kavurma yedirdi..o değilde masa da olan bunları izlemeye daha çok seyirci de gelmiş..!!
    masayı dinleyen çok.!!!
    biz de ceza evinde yattık kalktık vs..!!!
    geldik ki iş pişmiş..

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    KONS PİYASAYI ALLAK BULLAK ETTİ ..!!
    vixi artırdı yurt dışını düşürdü..
    palayı masa da da ikna etti...!!
    masa da kavurma yedirdi..o değilde masa da olan bunları izlemeye daha çok seyirci de gelmiş..!!
    masayı dinleyen çok.!!!
    biz de ceza evinde yattık kalktık vs..!!!
    geldik ki iş pişmiş..
    Boşver milleti para kazanmaya bak şurdan salladık bi 200 jeton ya tutarsa...Biz zaten sensörü tutuyorduk istedigi olsun diyorduk :D işime o geliyordu olmuş saolsun :D

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Cuma günü bu formasyon takibimizde olduğu için girişlerimiz mevcut , piyasalara göre kar al diyebilir veya devam edebilirim formasyon bazında .Takip edenlere pencere olsun kendi graflarında
    Consen abla bak alıntıladım yazdıklarımı iyi oku sende haklısın hem gazoz kapağı hem topik yetişemiyorsun
    Satar aşağıdan yeniden KOYARIZ sen rahta ol

Sayfa 59/1001 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •