Yeni mutasyon gelmesin diye uçuşları durduruyorlar.
Şimdiye kadar gelmedimi ki.?
Yeni mutasyon gelmesin diye uçuşları durduruyorlar.
Şimdiye kadar gelmedimi ki.?
Hadi kıvırın kıvırın kara sinekler sizii.. )
Gelmiştir abi..
Covid bizim ülkeye en geç geldi en izole ülke biziz yalanları gibi bir şey..
Bu olayı ciddiye alın. Ama şunu unutmayın ilk hastalık gecirildiginden bu yana 1 yıl geçti peki bu mutasyon olayı birden bire nereden çıktı madem Çinlilere özgü bir hastalık neden patlak veren ispanya da mutasyon olmadı..
Biraz düşünmek lazım.. Bu furya olursa borsa dan full çıkarım.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi cisim yaklaşıyor olmalı, belki de 10 yıldır sürekli yükselen dow un balonu patladı, kimbilir
Hamdım Piştim Yandım
Arkadaşlar,
Başlangıç teminatı,yarından itibaren vadeli30 için 1550 tl mi olacak?..
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Kalp kırmayın,ytd
Sene 2019 bu consen elemanı yine burada o zaman bu grafı attım buraya hırladı yine ozamanda bu bilmişlikleri vardı .
Short açtı burayı ozamanlar takip edenler bilir ilk bademforce roketini ilk ozaman tanıdı
Eski endeksle 124.500 kadar gittik corona ile bam bam aşağı sonra o zamandan beri CONSEN oğlan kendine gelemedi.
Sanıyorki füzeleri ben icat ettim ben değilim dedikçe peşimde![]()
Ben söyleyeceğimi söyleyip grafiği verip çekildim kenara. Şu anda bu zayıflayan göstergelerin en sonunda bizi götürdüğü realizasyon şimdilik. Bu zayıflamayı gördüğüm için fasulyeden short açmıştım. Pazar masrafı çıktı, kapattım. Grafta verdiğim üstteki 3 göstergenin 3 ü de negatife geçerse (yani mavi kırmızıyı aşağı keserse) bu kez kalıcı ve kalın short açarım ve hedef en az 12-13 bin puanlık (120-130 yani) bir düşüş olur. Ama şu anda böyle bir durum yok.
![]()
Yer İmleri