Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Şimdi. Shortcular da umduğunu bulamama var...
    Ve gene diyorum bu düşüş ise takip ettiğim hisseler neden düşmüyor..
    Yav bu nasıl düşüş..
    Yarın karar verici gün..
    Yarın ki. Günlük bar herseyi bize söyleyecek
    Kolay gelsin..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Şimdi. Shortcular da umduğunu bulamama var...
    Ve gene diyorum bu düşüş ise takip ettiğim hisseler neden düşmüyor..
    Yav bu nasıl düşüş..
    Yarın karar verici gün..
    Yarın ki. Günlük bar herseyi bize söyleyecek
    Kolay gelsin..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben söyleyeceğimi söyleyip grafiği verip çekildim kenara. Şu anda bu zayıflayan göstergelerin en sonunda bizi götürdüğü realizasyon şimdilik. Bu zayıflamayı gördüğüm için fasulyeden short açmıştım. Pazar masrafı çıktı, kapattım. Grafta verdiğim üstteki 3 göstergenin 3 ü de negatife geçerse (yani mavi kırmızıyı aşağı keserse) bu kez kalıcı ve kalın short açarım ve hedef en az 12-13 bin puanlık (120-130 yani) bir düşüş olur. Ama şu anda böyle bir durum yok.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ben söyleyeceğimi söyleyip grafiği verip çekildim kenara. Şu anda bu zayıflayan göstergelerin en sonunda bizi götürdüğü realizasyon şimdilik. Bu zayıflamayı gördüğüm için fasulyeden short açmıştım. Pazar masrafı çıktı, kapattım. Grafta verdiğim üstteki 3 göstergenin 3 ü de negatife geçerse (yani mavi kırmızıyı aşağı keserse) bu kez kalıcı ve kalın short açarım ve hedef en az 12-13 bin puanlık (120-130 yani) bir düşüş olur. Ama şu anda böyle bir durum yok.

Aslında kabak gibi ortada da yeni zirve gelir mi? Kârda oturmaya çok alıştırdı yabancı pala... Hangi tarafı silkeleyecek gelecek vadeye mi bırakacak? Bugün döviz vadeliler çok baskılandı. Ne düşünüyorsunuz?
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Aslında kabak gibi ortada da yeni zirve gelir mi? Kârda oturmaya çok alıştırdı yabancı pala... Hangi tarafı silkeleyecek gelecek vadeye mi bırakacak? Bugün döviz vadeliler çok baskılandı. Ne düşünüyorsunuz?
    Aralık ayında dövizde baskı devam eder, yeni yılda ise işler bu kadar kolay olmaz, en geç Mart-Nisan aylarında ciddi bir türbülans yaşayabiliriz diye düşünüyorum. Borsada ise 2-3 günü görüp göstergeleri takip etmek gerek. Düşüncem yarın yukarı tepki, sonra belki bir aşağı daha, sonra yukarı şeklinde. Olur ya da olmaz bilemem ama bildiğim bir şey varsa, bu seviyeden sonra sadece short için uygun koşulu bekleyeceğim. O koşul gerçekleştiğinde ciddi sayıda short kontrata sahip olacağım

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aralık ayında dövizde baskı devam eder, yeni yılda ise işler bu kadar kolay olmaz, en geç Mart-Nisan aylarında ciddi bir türbülans yaşayabiliriz diye düşünüyorum. Borsada ise 2-3 günü görüp göstergeleri takip etmek gerek. Düşüncem yarın yukarı tepki, sonra belki bir aşağı daha, sonra yukarı şeklinde. Olur ya da olmaz bilemem ama bildiğim bir şey varsa, bu seviyeden sonra sadece short için uygun koşulu bekleyeceğim. O koşul gerçekleştiğinde ciddi sayıda short kontrata sahip olacağım

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Çok teşekkürler. İtibar veremedim.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Batı cephesinde değişen bir şey yok.

Sn BABO ile birlikte 20 küsur yıldır takip ettiğim Üstad Sn İzmirli_hoca'nın grafiğini eklemeden geçmeyeyim.

Günaydın KOÇ,
    Bu konuda aynı düşüncede değilim seninle. Sadece hareketli ortalamalara bile baksan en az 1 ay içinde çok ciddi bir aşağı hareket olma olasılığının çok çok küçük olduğunu görürsün. Küçük boyutlu realizasyonlar olabilir ancak.

i

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •