Sayfa 317/398 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367 ... SonSon
Arama sonucu : 3178 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: INDES - İndeks Bilgisayar

1. Salağın önde gideni bir spek
    Üç beş kademeye oynayan aç oğlu aç
    Hint fukarası

Bay trader goz ucuyla bakiyorum zirve 17,52 ikinci zirve 17,42 yani kucuk bir duzeltme gelebilir 16,80 e gelirse tekrar girerim, Adamin sana yeni maliyet sunmasi normal trader olmak kolay degil, tekrar hisseye donusu dusunmenize sevindim ,borsamizda daha ucuzu kalmadi .Hayirlisi bakalim
     Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Hasan bey erken ciktiniz...siz bana bakmayin ben bu adi hissenin gidecegini biliyorum benim satmami bekliyordu sattim...adam belli yeni maliyetlendirmek istiyor..
    Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

REX Ucuz bir hisse daha var ilgi duyarsan BENİM YAZDİGİM DİGER FORMA BAK
     Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Bay trader goz ucuyla bakiyorum zirve 17,52 ikinci zirve 17,42 yani kucuk bir duzeltme gelebilir 16,80 e gelirse tekrar girerim, Adamin sana yeni maliyet sunmasi normal trader olmak kolay degil, tekrar hisseye donusu dusunmenize sevindim ,borsamizda daha ucuzu kalmadi .Hayirlisi bakalim

4. https://www.donanimhaber.com/Oppo-ma...r-oldu--107018. Oppo markası Ocak 2021 de Kocaeli'nde fabrikasında üretime başlıyor.50 milyon dolar yatırım yaptı.Oppo Türkiye distribütörü 2019 da İndeks bilgisayar oldu.Şimdi soru şu doğuş wolskvagen in distribütörü ,Wolskvagen Türkiye ye fabrika kuracağım dediğinde doğuş fiyatı borsada çok prim yaptı.5 kat kadar yükseldi.
    İndeks bilgisayar Oppo üretimi Ocakta Kocaeli'nde başlıyor.İndeks borsa fiyatı sizce ne olur???

5.  Alıntı Originally Posted by candostu Yazıyı Oku
    https://www.donanimhaber.com/Oppo-ma...r-oldu--107018. Oppo markası Ocak 2021 de Kocaeli'nde fabrikasında üretime başlıyor.50 milyon dolar yatırım yaptı.Oppo Türkiye distribütörü 2019 da İndeks bilgisayar oldu.Şimdi soru şu doğuş wolskvagen in distribütörü ,Wolskvagen Türkiye ye fabrika kuracağım dediğinde doğuş fiyatı borsada çok prim yaptı.5 kat kadar yükseldi.
    İndeks bilgisayar Oppo üretimi Ocakta Kocaeli'nde başlıyor.İndeks borsa fiyatı sizce ne olur???
    Kar marji dusuk tutulan marka degil...cin mali sonucta...pazar samsung elinde...araba isinde ise wolsvagen pazarda iyi konumda tutuluyor...ayrica arabada ki kar marji ile telefon bir degil...negatif etkisi olmasa iyi...

6. Indeks Bilgisayar ülkemizde Lenovo, HP, Apple, Samsung gibi pek çok markanın da distribütörlüğünü yapıyor.

7. bugun bu haberıde .iç etti arenayla aynıydı su anda ne halde

Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    bugun bu haberıde .iç etti arenayla aynıydı su anda ne halde
    Patron ve hakim kişi çok sıkıyor tahtayı. Bu verilerle çok daha yukarıları hak ediyor, yıl sonu karıda çok yüksek çıkacağı kesin gibi. Kendi sektöründeki hisseler bu hisseyi 2 ye katlamış durumda.

Sayfa 317/398 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •