Sayfa 141/1001 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Paylaştığım KAP haberleri siz sayın VİOP cuları etkilemeyeceğini sanıyorum.

ytd
    KAP: PEKGY [ ] PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/894380 Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

Şirketimiz yönetim kurulu;

- Kayıtlı sermayesi 1.850.000.000,-TL, çıkarılmış sermayesi 253.000.000,-TL olan şirketimizin çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle %400 oranında 1.012.000.000.-TL artırılarak 1.265.000.000.- TL'ye çıkarılmasına,

- Mevcut ortakların yeni pay alma haklarının (rüçhan hakkının) kısıtlanmamasına ve yeni pay alma haklarının nominal değeri üzerinden (1 lot pay için 1.- TL nominal değer üzerinden) kullandırılmasına,

- Yeni pay alma hakları kullanım süresinin 15 gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin izleyen iş günü akşamı sona ermesine,

- Yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan paylar var ise, tasarruf sahiplerine satış duyurusunda ilan edilecek tarihlerde 2 (iki) iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasasında satılmasına,

- Sermaye artırımı nedeniyle çıkarılacak payların şirket ortaklarına SPK ve MKK'nın kaydileştirme ile ilgili düzenlemeleri çerçevesinde kaydi pay olarak dağıtılmasına ve yeni pay alma haklarının kaydileştirme sistemi esasları çerçevesinde kullandırılmasına,

- Sermaye artışı ile ilgili tüm operasyonel detayların ve SPK, Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş., Takasbank A.Ş. ve diğer tüm kamu ile özel kurum ve kuruluşlar nezdinde yapılması gereken bildirim, başvuru ve diğer işlemlerin yürütülmesi ve bununla ilgili gerekli tüm işlemlerin yapılmasına,

oybirliği ile karar verilmiştir.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Koydum abi

Palanın treni, tüm şortcuları bindirmiş gidiyeah
    Ha işte aynı bu tren...Sonunda sag kalan kafası gözü çıkmış pörtlemiş kolu bacagı gitmiş olanlardan 1-2 si yüzü gülecek belki...Ne pisikoloji kalcak ne bişey birşeye yaramıycak...

3. KAP: [MERKO ] MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/894365

MERKO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'nin 21.12.2020
    tarihinde başlayan % 89,82484 oranındaki sermaye azaltım işleminde,
    kaydileşmiş paylar ilgili üyelerin müşteri alt hesaplarından 23.12.2020
    tarihinde azaltılmıştır.

MERKO
    GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'nin 21.12.2020
    tarihinde başlayan % 1.000 oranında bedelli sermaye artırım işleminde,
    kaydileşmiş hisse senetlerinin rüçhan haklarını kullanmak isteyen üyelerin
    haklarını 04.01.2020 tarihi dahil olmak üzere Merkezi Kaydi Sistem çalışma
    süresi içerisinde kullanmaları gerekmektedir.

Mehmet Sevki Guest
    şu video 4000 izlenmiş abi :D

https://www.youtube.com/watch?v=uVzsUto87vc

kuzu kuralları daha fazla izlenmiştir eminim

5. Bunlarda nefisti tekrar da vuruyoz aynı bölge re-shorts;

Ve 1570,50 style re-shortlar ile..

6.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Bunlarda nefisti tekrar da vuruyoz aynı bölge re-shorts;

Ve 1570,50 style re-shortlar ile..
    consensus bayımın ruhu yakınlarda sanki...
    Öyle hissediyorum...
    Eeeey ruh geldinse masaya tıkıla...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Ha işte aynı bu tren...Sonunda sag kalan kafası gözü çıkmış pörtlemiş kolu bacagı gitmiş olanlardan 1-2 si yüzü gülecek belki...Ne pisikoloji kalcak ne bişey birşeye yaramıycak...
    Tren giderken şort açılmaz abi, delilik bizimkisi ya tutar ya tutmaz.
    kafayı aşa bükmeden tren dönmeden şort açılmaz. kuzu kuralı
    Hamdım Piştim Yandım

8. Zorlu Holding, 2,2 milyon TL nominal tutarlı Vestel Elektronik hissesi sattı - KAP

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan Zorlu Holding açıklaması aşağıda bulunuyor:

"18/12/2020 - 18/12/2020 tarihinde VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 19,82 - 19,82 TL fiyat aralığından 0
    TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 2.200.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca
    gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 18/12/2020
    tarihi itibariyle %66,95 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür"

https://www.kap.org.tr/Bildirim/893968

Sayfa 141/1001 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •