Sayfa 403/1316 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
Arama sonucu : 10527 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı :)

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnn

23.12.20 Çarşamba

Vobyvade 1578.00 işlem görüyor.

Odakikadan itibaren düştü o seviyeyi bir daha görmedi 157400 gördü şimdi 475

Tam bildim ama faydası ne? heççç
    Hayat hoş gerisi boş

2. 23.12.2020 Çarşamba

Vobyvade ,XU030 ve XU100 ..TL bazlı tarihi zirvelerini gördüler ve tarihin en yüksek kapanışlarını yaptılar ..

Vobyvade 1574.75(uzlaşma 1575.25) kapattı.
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yani demem o ki aslında bizler olayı biliyoruz ama şaşırtıcı bir şekilde kendi bildiğimizi yapamıyoruz ..
    haa bu sosyal medya takip etmek ile alakası yok mesela ben bir ara hiç internet e girmeme kararı aldım ama o dönemde bile kendi bildiğim sistemlere aykırı davrandım ..
    yani olay tam olarak ne inan haalen anlamış değilim, bile bile yanlış yapıyoruz ve bu 1 kişiye mahsus değil etrafımda gördüğüm herkes böyle ..
    genelde çok değişik bir psikoloji ve algı var ..
    mert bey psikoloji ve algı durumunu çözebildiğimizde kazançlı çıkabilirmiyiz gerçi ben iki seneye yakın bir zamandır borsada alım satım yatırım yapmıyorum ya

4. Ve bu sebeplerden dolayı hep vurguladığım gibi ,real time online paylaşmayan kimseye inanmayın ve zerre itibar etmeyin ..defalarca bu yalandan yazanları vurguladım gelin online yazın dedim çoğu kaçtı yazanlarda daha ilk yazısında çuvalladı ..

Dürüst paylaşana saygım sonsuz ,yalandan atıp tutan hele hele akıl verenleri de ne yaptığımı cümle alem biliyor.
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    mert bey psikoloji ve algı durumunu çözebildiğimizde kazançlı çıkabilirmiyiz gerçi ben iki seneye yakın bir zamandır borsada alım satım yatırım yapmıyorum ya
    Ben seni bildim bileli sen alım-satım yapmıyorsun

Çözersen kazanırsın tabii

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ve bu sebeplerden dolayı hep vurguladığım gibi ,real time online paylaşmayan kimseye inanmayın ve zerre itibar etmeyin ..defalarca bu yalandan yazanları vurguladım gelin online yazın dedim çoğu kaçtı yazanlarda daha ilk yazısında çuvalladı ..

Dürüst paylaşana saygım sonsuz ,yalandan atıp tutan hele hele akıl verenleri de ne yaptığımı cümle alem biliyor.
    o yüzden burda demir attık ... Görüşmek üzere .
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

7.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    o yüzden burda demir attık ... Görüşmek üzere .
    Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ben seni bildim bileli sen alım-satım yapmıyorsun

Çözersen kazanırsın tabii

Sevgiler
    Siz beni bildin bileli baya uzun zaman olmuş
    yalnız ben bu ara hanımın lafını dinleyip bacanağım da müteahhit topraktan daireye girince eldeki avuçtakini mecburen oraya yatırdım yavaştan elime para geçiyor bakacağım artık .

Sayfa 403/1316 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •