Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yetim ve öksüz biraktı ayuları, masayı bi o sallardı,biraz cesaret veriyordu. kim sallayacak şimdi, ruhunu mu çağıracağız. Eyy ruh geldiysen iki defa vur diyelim bari
    Allahı var...
    Çağırınca da ruhu geliyor,iyi de sallıyor masayı...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

2. #Trump’ın veto ettiği yasada Türkiye’ye 30 gün içinde #CAATSA yaptırımı uygulanmasını içeren madde vardı.
    Trump yasadan bağımsız olarak Pompeo ile yaptırımlara zaten onay vermişti.
    ıNoel sonrası yeni oyla Kongre Trump’ın vetosunu geçersiz kılacak.Yaptırımlar hala geçerli.

3. Oldu bitti ama gerçekten yanlış anlaşıldık.. Bir sürü de hakaret yedik ağzımız ishal oldu ortaya karıştıran olduk.. Ama. Anlatmak istediğimizi kimse cidden anlamadı bir kaç kişi dışında.. Olan oldu.. Ne yapalım.. Manipülasyonnun dibi yapıldı burda algı yaratıldı.. Ama. Veri yok.. Neyse.. Bitsin bu konu artık..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sn Emektar ortaya yazıyorum ayağına laf atıyor ,sizler görmüyor olabilirsiniz , aynısını sn Güneysuya da yaptı uzatma dedikçe uzatıyor ve bunu kelime oyunları ile yapıyor.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Trump içinde Türkiye'ye yaptırmların da olduğu yasayı veto etmiş
    Detayını kaçırmayın...
    Dikkatli okuyun...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by Berdog Yazıyı Oku
    Korkmuş ayı 1570 lerden levyeledim valla.1520 maliyetlileri zararsız kapatınca cesaret geldi
    Bugün tebrik edemedim arada kaynadı unuttum. Şık bir hareketti,cesaretinden dolayı tebrikler, rallide şorttan 1000 puan, temiz iş

Alıntı Originally Posted by Berdog Yazıyı Oku
    Bugünkü 157xler 1560 ile kapandı..
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Detayını kaçırmayın...
    Dikkatli okuyun...
    Teşekkürler, zaten bi götürüsü olmadığı gibi getirisi de olmazdı. Senatodan aynen gönderirler
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

7. Emek verip yazmışsın da bir şunu anlatamadım güzel açıklamışsınız
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn Bozkurt
    oyunagelenadam tepkisinde normalde hakli
    1.19dan paritede short acip her 20 pips oynamada extra short extra short yaziyor sahis parite olmus 1.2250 ordanda extra short diyor daha sonra 1.2220 ye dusunce kar al kawur diyor boyle bir trade yok . gerceklik ile alakasi yok

ben daha oncede rastladim downj da 28.000 den long acmaya basladi 25 bine kadar her 100 pointte extra short actim dedi sonrasini yazmama gerek yok down nereden dondu . sonra bu sahis kavur al yapiyor hayal dunyasinda geziyor

Sayet Algi yapilmasini istenmiyorsa topikte bu sahis alginin kralini yapiyor evet oyunagel akira bunlar dogru soyluyor bu sahiz gazoz kapaklari ile pozisyon aciyor Akli basinda bir insan 28binden long olup 25 bine kadar extra extra short diye pozisyon acmaz [gercek aciyorsa] yoksa yuzlerce yazi yaz ekleme yap nasil oisa bir gun ordan donucek
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn Bozkurt
    oyunagelenadam tepkisinde normalde hakli
    1.19dan paritede short acip her 20 pips oynamada extra short extra short yaziyor sahis parite olmus 1.2250 ordanda extra short diyor daha sonra 1.2220 ye dusunce kar al kawur diyor boyle bir trade yok . gerceklik ile alakasi yok

ben daha oncede rastladim downj da 28.000 den long acmaya basladi 25 bine kadar her 100 pointte extra short actim dedi sonrasini yazmama gerek yok down nereden dondu . sonra bu sahis kavur al yapiyor hayal dunyasinda geziyor

Sayet Algi yapilmasini istenmiyorsa topikte bu sahis alginin kralini yapiyor evet oyunagel akira bunlar dogru soyluyor bu sahiz gazoz kapaklari ile pozisyon aciyor Akli basinda bir insan 28binden long olup 25 bine kadar extra extra short diye pozisyon acmaz [gercek aciyorsa] yoksa yuzlerce yazi yaz ekleme yap nasil oisa bir gun ordan donucek
    Kimsenin yatırım veya trade yöntemi hakkında spekülasyon yapmamak lazım.
    Dipten hisse-vadeli pay toplayıp sabreden ile kademeli satış yapanın ne farkı var?
    Kimsenin ekranını görmüyoruz.
    Sanatçılar vardır: Van Gogh, Picasso, Chaplin, Kubrick, Aklu, Levens, Sivaneli. Kişilikleri ve özel hayatları rezalettir. Ama bu onların eserlerini değersiz kılmaz, yasaklamamıza gerekçe olamaz.
    Ben "farklılıklarımızın, farklı görüş ve yaklaşımlarımızın zenginliğimiz olduğuna" inananlardanım.
    Burada da, yaşamın her alanında da...
    Herkes yazsın.
    Umarım hapis uzun sürmez.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz