Sayfa 204/1001 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Tam tersi, asıl bu piyasa bir bozarsa herhangi sebeple, kimse hisse satamaz günlerce taban gider.

Açığa satış hem yukselisin hem düşüşün abartilmasini ve mağdur oluşmasını engelleyen cok onemli bir araç, bunu görmemek için kafayı kuma gömenler gün gelecek ne yaptık diyecek ama çok geç olacak malesef.
     Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    sonucu ne olursa olsun açığa satış yasağının acilen kadırılmasını destekleyen birisiyim.. onlarda biliyorlar ki şuan açığa satış açılsın endeks direkt ayı piyasasına girer, ortada bir sürü mağdur oluşur, eeee bu mağdurlar ne yapacak peki??? herkes az çok tahmin ediyordur, ama bu şekilde hep kazan kazan mantığı devam ediyor.. spek kazanıyor ky kazanıyor herkes kazanıyor, mal elden ele değişip duruyor.. bu piyasada endeks asla ayı piyasasına giremez.. küçük düzeltmeler olur ama ayılar olmaz..

bir gün açığa satış yasağı kalkar mı acaba?? bilmiyorum ama kalkarsa sonucunu gerçekten çok merak ediyorum. işte o zaman sonuna kadar short açmak herkesin hakkı olacaktır. benim şahsi düşüncem bu şekildedir
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Mehmet Sevki Guest
    ekim de kimse ne olduğunu anlayamamıştı antalya da çıralı da kumsalda idim o anda :D rus turistler deniz sefası yaparken zeginler vob da ömrünü çürütüyordu ekran başında

SPOT TÜM

4. Çok güzel bir nokta. Ömrünü ekran başında çürüttün, kaybedersen zaten konuşacak bir şey yok, kazanirsan peki hayat bu mu bu hayat mı şimdi?

Viop daytrade gerçekten emek/para oranı gereksiz yüksek meşgalelerden birisi. Otomasyon şart.
     Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    ekim de kimse ne olduğunu anlayamamıştı antalya da çıralı da kumsalda idim o anda :D rus turistler deniz sefası yaparken zeginler vob da ömrünü çürütüyordu ekran başında
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sn gundwane,
    Cepten galiba yeşil gönderilmiyor. Bu nedenle buradan yazıyorum. Son 3 yazınıza imzamı atıyorum.
    [emoji122][emoji122][emoji122]
    Can alıcı gerçekler:
    Cari açık gerçek, borsa sanal
    Açığa satış yasağı ile devlet eliyle manipülasyon yapılıyor.
    Ben de ekleyeyim, devlet eliyle badem bıyıklı operasyonu bu yaşananlar. Zamanı geldiğinde bunların peşine takılanların aynı 1929 da olduğu gibi intihar sezonu açacaklarına adım gibi eminim.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. BOFA sabahtan gömmüş endeks de kırmızı yakmış (xu100 e bakıyorum)
    Abovvv demek ki saldıracak birazdan..
    LONG oğlu LONG...
    Teknik temel falan yok bam bam bam..

Enelez timam..

....................

Ciddiye almayın haaa...

7.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    reis abi etiketimizi astık, az önce de tezek sektörüne baktım hazineyi tarttım galiba etiket doğru

24-12-2020 1 2 3 4 5 6 etiketiimiz

adios...
    Etiketi kimin astığı önemli, pala astıysa farklı sen astıysan farklı sonuç oluşur.

Kuzu kuralı ne der,
    Rallide her düşüş alım fırsatı. Şelalede her tepki satış fırsatıdır.

Sen bunu bil yeter, gerisini pala halleder.
    Çok kafiyeli oldu bea
    Hamdım Piştim Yandım

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Etiketi kimin astığı önemli, pala astıysa farklı sen astıysan farklı sonuç oluşur.

Kuzu kuralı ne der,
    Rallide her düşüş alım fırsatı. Şelalede her tepki satış fırsatıdır.

Sen bunu bil yeter, gerisini pala halleder.
    Çok kafiyeli oldu bea
    kuzu kuralı şunu diyor sabah tulum giydirdi şimdi çıkardı.

birdaha giydirip haşırt tulum dötte durmaz formasyonu

yani kurallara göre tekrar giydirecek galiba

Sayfa 204/1001 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •