Sayfa 243/996 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Bilim kurulu üyesi sunum yapıyor : Çin aşısının etkiliyi %91,25’dir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Coronavac aşısı 752 gönüllü üzerinde denendi sadece 3 kişide koronavirüs pozitif çıktı

Plesebo 570 gönüllüde denendi 26 kişide koronavirüs pozitif çıktı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı : Bilim Kurulumuz daha önce geniş bir çalışma yaptı. 4 aşamalı bir strateji hazırlandı. İlk planda sağlık çalışanları olmak üzere yapılmıştı bu strateji. Birinci aşamada 9 milyona yakın kişi var

Sağlık Bakanı : Mart en geç Nisan gibi 2. Veya 3. Asama aşılamaya geçmeyi hedefliyoruz

Sağlık Bakanı : Brezilya’nın Cin aşısı ile ilgili faz 3 açıklama sonucunu neden açıkladığını bilmiyorum , bizim için bizim sonuçlarımız önemli

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    butun dunya gerizekali bir akilli biziz zaten.adamlar -70 derece icin milyar dolarlar harciyor.

Sağlık Bakanı : Çin’den ilk etapta 3 milyon doz gelecek

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : Çin’den ilk etapta 3 milyon doz gelecek
    Arkadaşlar siz konuyu anlamıyorsunuz.Şu anda realiteye baktığınızda zar zor gelen 3 milyon doz çin aşısı var.Sağlıkçılar ve 65 yaş üstü ilk etapta aşılanacak.2 doz yapıldığı düşünülürse 3 milyon doz 1.5 milyon şanslıya yetecek.E akp nin kendi özel listesi de önceden aşılanacak,zaten size sıra gelmez,boşu boşuna kafanızı yormayın aşı bulamazsınız zaten.Ben şu anda gelse imkanım olsa aşı bulsam hemen yaptırırım.Çoğunuz kafanızı zorlamayın yaza kadar ancak normal vatandaşa sıra belki gelir,zaten çoğunuz isteseniz de aşı olamazsınız.

ilk etap 3 milyonsa 2. etap 1 aydan önce gelmez
    toplasan 1 ay sonra 1,5 milyon aşılı insan olacak her ay bu miktarda yapılsa 50 ayda hepimiz aşılanmış oluruz gerçi aşının ömrüde 1 yıl
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 243/996 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •