Sayfa 253/996 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bi haber sitesinde okumuştum cengiz mi kalyon mu ne getirmek için görüşme yapıyormuş diye ama emin olamadim. Şaka yapmıyorum gerçekten böyle bir şey okumuştum.
    eh.. onlara verirlerse tuttuklarını aşılarlar.. şu aşımı bu aşımı kavgası da biter

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yakın zamanda gelmez ama velevki yarın geldi ,dolar düz 7.5 . Ne olur? Reha abinin hayali olan 5 liraya düşer mi acaba?
    Tarihe baksanız, 2017 Şubat ayında dolar gayme kaç para iken yazılmış o rakam?

8 Gaymeye kaç kere revize edecektim olacağını da biliyordum, fakat memleket batmaz inşallah diyerek vazgeçtim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tarihe baksanız, 2017 Şubat ayında dolar gayme kaç para iken yazılmış o rakam?

8 Gaymeye kaç kere revize edecektim olacağını da biliyordum, fakat memleket batmaz inşallah diyerek vazgeçtim.
    Bu başkandan bir cacık olmaz .

Halbuki benim bereketli ellerim açsa idi şimdiye üç hanenin yarısı olmuştu Bünyamin amca

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Motor mu değiştirmiş.
    Aynı motora binmiş, dayak ve bu konu Fetoculerin dilinde ama biri doğru olabilir, onların taktiği budur bir yalan bir doğru.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Siz 3 ay sonrasında 7,5’den dolar almak için mi satmak için mi anlaştınız ?
    Bu arada en iyi yatırım rüyalarınıza girmeyen yatırımdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Açıkcası dolar trade eden biri değilim, doların 3 ay sonra 7.5 üzerinde olacağını düşünüyorum 7.5 ve altı imkansız olur diye opsiyon yaptım. yani 7.5 altı olursa paramı dolara çevirip bana iade edecekler...

6. Reha baba,

NASA dakiler aya iniş videolarını yanlışlıkla silmişler, üstüne Bill Clinton un Monica Lewinsksky ile yaptığı özel dosya üzerindeki çalışma videolarını kaydetmişler. Aya gittik mi gitmedik mi artık ispatımız kalmadı. Mecburen Clinton un çok yoğun çaba harcadığı araya parçalı özel dosya çalışma videosunu izleyeceğiz.

Moon landing tapes got erased, NASA admits

https://www.reuters.com/article/us-n...56F5MK20090716

Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    Açıkcası dolar trade eden biri değilim, doların 3 ay sonra 7.5 üzerinde olacağını düşünüyorum 7.5 ve altı imkansız olur diye opsiyon yaptım. yani 7.5 altı olursa paramı dolara çevirip bana iade edecekler...
    Bana kısa vadede dolar yükselmez gibi geliyor. Zira merkez bankası elini korkak alıştırmıyor. Üstüne dış politikada olumlu mesajlar veriliyor.
    Ancak şu gerçeği unutmamak gerekiyor. Berat albayrak’ın istifasını 3 ay önce kimse tahmin etmiyordu. Berat istifa etmeseydi dolar şu anda kaç lira olurdu. Onu bile tahmin edebilen yoktur sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. Ülkemizde 3 tane Cumhurbaşkanı var sanırım .

Aynı fors aynı araba üç tane aralıklarla geçti .

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 253/996 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •