Sayfa 401/1003 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Bir düzenleme yaptılar arap saçına döndürdüler açık açık ikilemde bırakmayacak şekilde düzenleme yapmak ne kadar zor olabilirdi ki? Sonra düşündüm de merkez bankası başkan yardımcılığında tecrübe şartının kaldırıldığı bir ortamda kimden neyi bekleyeceğim.
    Tespitiniz çok doğru. Bir de Vakıfbank yönetim kuruluna getirilen diploma dedikodularına sebep olan güreşçi var.

Beklentilerimizi dizginlemeliyiz.

Alıntı Originally Posted by harunlu Yazıyı Oku
    Bana garanti bankasından şöyle mesaj geldi paylaşayım. demekki sistem kesilen stopajlari iade edecek.

Degerli musterimiz, 23 Aralik 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayimlanan 3321 sayili karar ile, 23.12.2020-31.03.2021 tarihlerinde satin alinan (degisken, karma, eurobond, dis borclanma, yabanci, serbest fonlar ile unvaninda 'doviz' ifadesi gecen yatirim fonlari haric) yatirim fonlarindan elde edilen gelir ve kazanclara %0 stopaj uygulanacaktir. Gerekli sistemsel altyapi tamamlanana kadar bu tarihler arasinda alinan ilgili fonlarin satis islemlerinden dogan stopajlar gun sonunda musteri hesabina iade edilecektir. Iyi gunler dileriz. B016
    degişken fonların girmemesi kötü ,hisse lerde zaten stopaj 0 dı.borclanma aracları bu ara getiri kötü ,ppf larıda getirisi mevduat kadar zaten..altın ve gümüş fonları kapsamda ise fırsattır

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    23 Aralık ta ppf aldığınızda hesabınızda daha önceden alınmış hiç ppf yokmuydu, sadece 23 Aralık ta aldığınız miktar kadar mı ppf vardı.
    Daha önceden yoktu, hepsini ünde aldım, bir kısmınıünde bir kısmını bugün bozdurdum. Stopaj kesiyor. Bankaya arayıp bildirdim, dönecekler.
    Sanırım Ziraat hariç bütün bankalarda var aynı durum, yakında hallederler diye düşünüyorum...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    UPH 1 aylik getiri siralamasinda zirve olmus. Takip eden biri vardi sanirim burada.
    Evet, ama maalesef ben dün almaya başladım, inşallah başarısı devam eder...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bedelliler çöptür diyen arkadaş cevap verdim.
    Zaten hektaş örneğini istisna diye verdim.Karsan vb. firmaların bedellileriyle bir tutmamak lazım.
    Bu arada o dediğiniz firmalar zaten yıllardır var bende.
    Bol kazançlar.
    Katılıyorum, her bedelli, hatta ve hatta her bedelsiz bile birbiriyle karıştırılmamalıdır. Firma özelinde çok değişik durumlar olabilir.

6. Şu stopaj kararı 31.03 sonrası satımı da kapsarsa uzun vadeli altın fonu taşıyanlar için ciddi bir avantaj olur. Forumda da uzun uzun tartışıyorduk gram altın mı, altın fonu mu diye, bu noktada fonların lehine bir durum ortaya çıkıyor. Özellikle benim gibi son 6 ay içinde düşüş sonrası fonlarını artırmaya başlamış, zararda, ya da az bir karda olan yatırımcılar için.

TCA'yı uzun vadeli taşımayı düşünüyordum zaten, %10 hiç az bir getiri değil. O yüzden belki dolar düşüşüne de denk gelir, kademeli olarak altın ve doların yükseldiği günlerde çıkıp, düştüğü günlerde yerine koymaya çalışacağım bakalım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Marmara capitalin dün spk tarafından onaylanan yeni serbest fonu mac den daha iyi olacak gibi duruyor.Konuşmasını dinledim Haydar Acun'un mevzuat gereği beğendiğimiz hisselerin payını artıramıyoruz 14 tane hisse taşımak zorunda kalıyoruz diyor.Bu yeni fonla istediği kadar hisseyi istediği oranda alabileceklermiş mac artık sönük durur gibi duruyor ytd.
    Acaba bu yeni serbest fonu tefastan alabilecek miymişiz?

8. Su stopaj olayini ozet gecebilecek biri var mi lutfen

Mesela marta kadar aldiklarimi ne zaman satarsam satayim stopaj olmayacak mi?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 401/1003 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •