Sayfa 402/1003 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Sn. tradestop

Sizi katılım bankacılığı ürünlerine çok hakimsiniz. Vergi avantajlı "birikimli hayat sigortası"nı katılım prensiplerinde yapan sigorta şirketi veya ürünü bilginiz var mı?

Buradan açık sordum belki bilen olur veya okuyanlara faydasi olur diye.

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    degişken fonların girmemesi kötü ,hisse lerde zaten stopaj 0 dı.borclanma aracları bu ara getiri kötü ,ppf larıda getirisi mevduat kadar zaten..altın ve gümüş fonları kapsamda ise fırsattır
    evet altın gümüş fonlar tercih edenlere iyi olacak. değişken fonlarda sıfır stopaj olsaydı çok iyi olacaktı

3.  Alıntı Originally Posted by harunlu Yazıyı Oku
    evet altın gümüş fonlar tercih edenlere iyi olacak. değişken fonlarda sıfır stopaj olsaydı çok iyi olacaktı
    Bütün tl varlıklı ürünlere geldi stopaj indirimi. Arada bir tek değişkenler unutulmuş neredeyse. Çünkü ana amaç tl'leri düşür, dövlzlere dokunma idi. Yazık oldu. Bir tek onlar ortada kaldı. Tuhaf oldu.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. stopaj işini çözmenin tek yolu var. mart'ın son haftası bin liralık abc fonu alıp nisan'da satmak. ana fona dokunmamış oluruz. o güne kadar ne söylesek boş

5.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Sn. tradestop

Sizi katılım bankacılığı ürünlerine çok hakimsiniz. Vergi avantajlı "birikimli hayat sigortası"nı katılım prensiplerinde yapan sigorta şirketi veya ürünü bilginiz var mı?

Buradan açık sordum belki bilen olur veya okuyanlara faydasi olur diye.
    Katılım esaslı , Prim iadeli hayat sigortası var mı diye soruyorsunuz sanırım. Benim bildiğim yok.

Katılım Emeklilik şirketine canlı destek ile sorabilirsiniz, https://www.katilimemeklilik.com.tr/

Neova sigortasında da böyle bir açıklama var.

https://neova.com.tr/hakkimizda/bakiye-iadesi

Bu arada, altın fonları stopajsız olduysa gerçekten ilginç. Altın tahvili yada altın kira sertifikası oranı, bir kaçı hariç bu fonlarda az.

Altın da yurt dışından ithal oluyor ve altın ithalatıda döviz üzerinden yapılıyor. Ülkemizin en büyük ithalat kalemlerinden biri altın ithalatı benim bildiğim. Pek anlamlı gelmede bana.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bütün tl varlıklı ürünlere geldi stopaj indirimi. Arada bir tek değişkenler unutulmuş neredeyse. Çünkü ana amaç tl'leri düşür, dövlzlere dokunma idi. Yazık oldu. Bir tek onlar ortada kaldı. Tuhaf oldu.
    değişken olduğu için tl den dövize geçiş olabilir diye düşünülmüştür sanırım

7. Altın ve gümüş fonlarında stopajın sıfırlandığını teyit ettim. Garanti yatırım fonlarında stopajı sıfırlananlar:

FON NO
    FON ADI
    1
    GPY BORÇ. ARAÇ. FONU
    4
    GPY 2.PARA PİYASASI FONU
    95
    GPY 1. PARA PİYASASI FONU
    32
    GPY ALTIN FONU
    200
    GP KIY.MAD.FON SEP.(GÜMÜŞ AĞIRLIKLI FON)
    120
    GPY 1.KATILIM FONU
    91
    GPY KISA VADELİ BORÇ. ARAÇ. FONU

8. Selamlar arkadaşlar elimde ARM, IBB, GUH, EIB, GPB, YAN, SUC, OPB, YSU, UPH, GTZ, AFO fonları var yüklü miktarda. Hangilerinde stopaj kesintisi indirimi var. Ve Acaba stopaj indirimi olan fonları satıp tekrar geri almak mantıklı olur mu.
    Bilgilendirebilir iseniz çok memnun olurum. Sistemin acemisiyim. En azından kardan zarar etmek istemiyorum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 402/1003 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •