Sayfa 273/1001 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. aşı haberleri düşüyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

BionTECH ..500.000 doz ,hayırlı olsun..
    pazartesiye LONG,tam gaz..
    (kendilerine kadar..saray ve milletvekilleri vs)

3.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Dünyada aşı bulan 2 güvenilir firmanın 1 Tüklerin elinde. Türkler dünyada inanılmaz işler yapıyorlar ama kendi ülkelerinde değiller maalesef. Bizim sadece gençlerimize sahip çıkmamız ve eğitimi en öncelikli hale getirmemiz gerekiyor. Gerisi zaten gelecektir.
    Dünyada çok başarılı Türk vatandaşlarımız var.
    Biz Türklerin folklor oyunlarından bellidir karakterimiz.
    Bazen harmandalı oynarız tek olarak, bazende yan yana kol kola horon teperiz,bazende çayda çıra.
    Bu araştırma konusu olmalı,kültürlere göre YOL çizilmeli.

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    İngiltere'deki mutasyon önemli değil deniyor ama Güney Afrika mutasyonu fenaymış.

5. 2. ramsesin mimarı çok ısrar etti ben de pramit yaptım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Ben 1 kaç farklı iş alanında çalışma yapıyorum,bazıları hobi bazıları gerçekten iş anlamında.
    Geçen son 2 yılda hobi olarak yaptığım işlerde daha başarılı oldum diyebilirim.
    Bu pandemi süreci seyahat etmeyi kısıtladı,gerçekten iş güç isteğimi köreltti.
    Kazancını harcamadıktan sonra anlamı kalmıyor iş yapmanında,bunaldım resmen.

ytd
    Kapı menteşeleri çocukluğumdan beri canımı sıkar. Vasisdas da bir menteşe sayılır. Genelde İtalyan vs görüyorum.

Samet diye bir firma da başlamış. Dünyada bir numara olma yolu açık olabilir. İngilizce hinge diye geçiyor galiba, amortisörlüsü yaylısı, çift taraflısı çok çeşidi var mobilya, otomotiv, inşaat, makina içinde çok engin bir konu. Öte yandan Rulman daha kapalı bir alan ve orası tutulmuş olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Haber yeni değil...
    Seans içinde geldi...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Evet,
    Neden olmasın.

Atatürk'ü, Nazım Hikmet'i iman sahibi görmeden o yol zor açılır.

Ben Vestel'in sahibini sevmiyordum, youtube'da bir video seyrettim. Cebinden çıkardı ben Vestel Venus kullanıyorum dedi.

Yapımcı kadın sizin çok sinirli olduğunuzu söylüyorlar dedi, o da yok ben sinirli değilim görüyorsunuz kibarca uyardım hemen onun amiri o kişiyi aldı götürdü neden uyardığımı anlatacak dedi. Buraya habersiz mi geliyorsunuz dedi, yok hep bellidir ne zaman geleceğim vs konuştu. Sunucu tekrar sinirli olma konusunda ısrar edince, bakın bir iş konferansında da yöneticiler aynı şekilde söylediler ben de "O zaman siz de beni sinirlendirmeyin" dedim diye açıkladı. Bana göre komik bir adam. O tip adamlar bir şeyleri sonuna kadar takip edip yapabilir.

Bu arada adam ilkokul mezunuymuş, ticaretin ve üretimin içine doğmuş.
    İyidir,iyi ,sakin efendidir,bazen İzmir Deniz restorana özel sekreteri ile gelir balığını yer 1-2 duble atar gider.

Sayfa 273/1001 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •