Sayfa 288/1001 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Spot candır gerisi heyecandır........Spotun sonuna geliyoruz diye düşünüyorum...Şirketler gelecek yıllarda ne satacaklar ki bu kadar prim yapsınlar....Yıllık faiz yüzde 17 adam 100 yıllık faizi bir yılda vermiş....Bir insan ömrü bile bu kadar değil.. Çok katma değerli üretim yapan Şirket yüzde 1700 artmış.....
    spotta hisselerimi sattım 4 hisse sadece kaldı elimde onlarıda en uygun zamanda kapatıp.. Paramı faize baglayıp biraz beklemeyi düşünüyorum...Tekrar alım fırsatı olusuncaya kadar 1 yılda olur 2 yılda olur 6 ayda olur....Tabi bu arada keyif için biraz viop a aktarmayı düşünüyorum ..Viop da yenilen pehlivan güreşe doymaz misali..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2. dolarda B nin c si kısa kalmış ve ikili depe yapmış diye yorumladım ben.
    C de olabiliriz yani.
    C nin a ğası belkim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu yıl pişman oldum viopta işlem yaptığıma...gözün kapalı hisse alsan 85.000 lerden en az 3-5 katına çıktı...burada o kadar stres sıkıntı çekmeye değmedi...bu yıl spota bakınca viop pişmanlık oldu...long ağırlıklı takılan burada da elbette güzel kazandı ama bu kadar strese değer miydi bilemiyorum...2020 yılı için düşüncem bu...

#bit2020

Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Spot candır gerisi heyecandır........Spotun sonuna geliyoruz diye düşünüyorum...Şirketler gelecek yıllarda ne satacaklar ki bu kadar prim yapsınlar....Yıllık faiz yüzde 17 adam 100 yıllık faizi bir yılda vermiş....Bir insan ömrü bile bu kadar değil.. Çok katma değerli üretim yapan Şirket yüzde 1700 artmış.....
    spotta hisselerimi sattım 4 hisse sadece kaldı elimde onlarıda en uygun zamanda kapatıp.. Paramı faize baglayıp biraz beklemeyi düşünüyorum...Tekrar alım fırsatı olusuncaya kadar 1 yılda olur 2 yılda olur 6 ayda olur....Tabi bu arada keyif için biraz viop a aktarmayı düşünüyorum ..Viop da yenilen pehlivan güreşe doymaz misali..

Dolar konusunda gereken Dolar grafiği tarihinde bir tek kemal Derviş tarafından yapıldı.
    Yaptıklarıyle 10 yıl dolardan bir nane olmadı.

5.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Spot candır gerisi heyecandır........Spotun sonuna geliyoruz diye düşünüyorum...Şirketler gelecek yıllarda ne satacaklar ki bu kadar prim yapsınlar....Yıllık faiz yüzde 17 adam 100 yıllık faizi bir yılda vermiş....Bir insan ömrü bile bu kadar değil.. Çok katma değerli üretim yapan Şirket yüzde 1700 artmış.....
    İnşallah gönlüne göre olmuştur...
    Heyecanına ortak ararsan ticarethanende görüşürüz..
    Sevgiler...

6. İleride dolar molar kalmayacak..
    Takılmayın siz ona..
    Ülkeler ticareti. Dar boğazdan nasıl kurtarırsın..
    Yeni enstrüman ile..
    Bu madenden çıkmayan altın olamaz..ama sırtını. Yaslarsin..
    Ama bu Block chain bit paraları ile mümkün olabilir yeter ki. Adresi sorgulanabilir olsun..
    Yeni Dünya düzeni kapitalistler buna du kaçırmaz..
    Durduk yere hiç bir şey aniden yükselmez..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    22 ekimden önce dolar hedefim yıl sonu için 7 lerdi. Sağolsun MB ters köşe yapıp 8,54 leri göstertti. 1-2 ay içinde MB faiz artışına devam ederse 7 lerin altını da görürüz diyorum.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    7 nin altını görmesine görelim de, bizim müteahhitlere verilen garantili işlerde döviz ödemeli olunca gelirlerinde düşme olmaz mı ? Göz göre göre adamları dolar bazında zarara uğratmış olmaz mıyız ? ülkemiz için Çok ayıp bir durum olur. Sonracıma özel muayenehanelerde faturasız muayene ücretleri de doların 8 lira olmasına göre dizayn edilmiş, 7 liraya düşer se bu kesime de kazık atılmış olur. Yani bırakın doları yorulana kadar koşsun. Herkes keyfine baksın. Altta kalanın canı çık( ma)sın. Zaten yerli vatandaş komple dolarize olmuş. bakkalda , otobüste dolar kullanırız olur biter.

8.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Sayın Zülfü Aşkın

Çok etkileyici bir paylaşım ..

1-Yıl başından beri mi ..son 1 sene mi

2-İlk 5 hatta 10 hatta ve hatta ilk 50 de ,ilk sorudaki haftalık fark gözetmeksizin pozisyonu real time online tek bir kişi çıksın demonstre etsin bizahmet...

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 288/1001 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •