Originally Posted by Webster Allah allah ilginc Benimde fonlarla tanismama vesile olup bilgi veren kendisiydi Acaba fonlarin tahtacisi olabilir mi? [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Büyük pala olabilir sn admustafa iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by trust06 Büyük pala olabilir sn admustafa iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Sanmam ustadim Sadicim naif biridir
Originally Posted by Webster Sanmam ustadim Sadicim naif biridir üstadım esas pala kimdir
Originally Posted by Webster Valla bildiniz bravo Kimyagerlik sarmadi sanirim ustadim Kac defa sordum hemde askolsun sadicim Maxx Royal neden değil ? Kimyagerlikten istifa etmedim üstadım işten istifa ettim
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by admustafa Maxx Royal neden değil ? Kimyagerlikten istifa etmedim üstadım işten istifa ettim Siz bankacı değilmiydiniz? Neydi o Birleşik Fon Bankasıydı galiba.
Originally Posted by regal1 üstadım esas pala kimdir Bir ara benim pala oldugum iddia edilmisti
Originally Posted by admustafa Maxx Royal neden değil ? Kimyagerlikten istifa etmedim üstadım işten istifa ettim Max royal e gidecek kadar zengin degilim sadicim Yeni is hazirmi yoksa kendinizmi kuracaksiniz
Originally Posted by myfinans Siz bankacı değilmiydiniz? Neydi o Birleşik Fon Bankasıydı galiba. Aaa dogru unutmusuz bankaci 😀 vay anasini zaman ne cabuk geciyor Tanisali 3. Yil oluyor sanirim
Forum Rules
Yer İmleri