Sayfa 278/996 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Cak gecmis olsun.

Evdeki 10 gun karantina sonunda, kimseye bulastirma riski var mi ?

Aile bireyleri acisindan.
    Teşekkür ederim.
    Dikkat edeceğiz elden geldiğince. Galiba ev ahalisi hepsi hafiften geçirmiş. İçlerinde en sağlam benim diye düşünürken , hastanelik olan ben oldum.
    Son 3 gündür üst üste eve filyasyon ekibi gelip , aile fertlerinden numune alıp gidiyorlar. Ne olacak bu numuneler , karantina ne zaman bitecek sorularına , garibim genç delikanlı çocuklar , bize numune al diyorlar biz de alıyoruz diyorlar.

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Merhaba topik ahalisi.
    1 haftadır covit tedavisi yüzünden hastanede tedavim oldu. Zatürre ciğerlere inmiş. Öksürük krizlerinden duramıyordum. Neyse ki dün taburcu oldum. 10 gün ev de karantinada tedavi devam edecek.
    Herkese sağlıklı günler diliyorum.
    Çok geçmiş olsun.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Merhaba topik ahalisi.
    1 haftadır covit tedavisi yüzünden hastanede tedavim oldu. Zatürre ciğerlere inmiş. Öksürük krizlerinden duramıyordum. Neyse ki dün taburcu oldum. 10 gün ev de karantinada tedavi devam edecek.
    Herkese sağlıklı günler diliyorum.
    Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun
    bir halt olacağı yok.

Sağ olun , teşekkürler.

6. Kovid-19'la mücadeleye ilişkin sosyal medyaya yansıyabilecek her türlü aykırılık, siber suçlarla mücadele ve istihbarat birimlerince takip edilecek.

https://www.haberler.com/son-dakika-...828049-haberi/

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Dağda tek başına yaşayan adam fotokapana yakalanınca kısıtlamayı ihlalden ceza yedi.

Erzurum'un İspir ilçesinin kırsal Yedigöl Mahallesi'nde oturan ve yörede 'Dağların oğlu' olarak tanınan Bülent Erkan (41), sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 13 Aralık Pazar günü Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından ormanlık alana yerleştirilen fotokapana yakalandı. Erkan, kısıtlamayı ihlal ettiği gerekçesiyle 789 lira para cezasına çarptırıldı.

https://www.veryansintv.com/dagda-ya...lden-ceza-yedi

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    ''Gidecek bir yerim yok'' diyen evsiz vatandaşa Hazine ve Maliye Bakanlığı kucak açtı: ''En yakın vergi dairemize bekliyoruz...''

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=385524

7. Sizin bahsettiğiniz karantinaya alma. Bu başka bir konu. Adam tedavi olmayacağım demiyor. Bu tedaviyi olmayacağım diyor, zorla o tedavi dikte ediliyor ve hasta ölüyor.

O zaman yanlış tedavi uygulayan doktoru idam etme kanunu da olsun!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Uç bir örnek vereyim, kolera, veba, tifüs dışında.

Atıyorum kuduz oldunuz ve aşı olmadınız, sizi bir hücreye tıkarlar eskiden belinizin kırılıp ölmenizi beklerlerdi, şimdi ne yapılıyor bilmiyorum.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Çok da düşünmeye gerek yok. Her ne aşısı olursa olsun hepimiz gidip aşı yaptıracağız.

Aşı olmayanlar hiçbir yere giremeyecek : Resmi kurumlar , pazarlar , kalabalık mekanlar, marketler .

Millet koşa koşa aşı yaptırmaya gidecek.

Ve yukarıda bi arkadaşın dediği gibi kapitalizm ilk fırsatta aşıyı bize ulaştıracak. Aşı gelinceye kadar kendinize mukayyet olun yeter .

Teşbihte hata olmazmış, ölme eşeğim yaz gelsin hesabı, bu kış ölmez de yazı getirebilirsek, risk geçmese bile bayağı hafifleriz.

Sayfa 278/996 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •