Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Merhaba topik ahalisi.
    1 haftadır covit tedavisi yüzünden hastanede tedavim oldu. Zatürre ciğerlere inmiş. Öksürük krizlerinden duramıyordum. Neyse ki dün taburcu oldum. 10 gün ev de karantinada tedavi devam edecek.
    Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Merhaba topik ahalisi.
    1 haftadır covit tedavisi yüzünden hastanede tedavim oldu. Zatürre ciğerlere inmiş. Öksürük krizlerinden duramıyordum. Neyse ki dün taburcu oldum. 10 gün ev de karantinada tedavi devam edecek.
    Cak gecmis olsun.

Evdeki 10 gun karantina sonunda, kimseye bulastirma riski var mi ?

Aile bireyleri acisindan.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Cak gecmis olsun.

Evdeki 10 gun karantina sonunda, kimseye bulastirma riski var mi ?

Aile bireyleri acisindan.
    Teşekkür ederim.
    Dikkat edeceğiz elden geldiğince. Galiba ev ahalisi hepsi hafiften geçirmiş. İçlerinde en sağlam benim diye düşünürken , hastanelik olan ben oldum.
    Son 3 gündür üst üste eve filyasyon ekibi gelip , aile fertlerinden numune alıp gidiyorlar. Ne olacak bu numuneler , karantina ne zaman bitecek sorularına , garibim genç delikanlı çocuklar , bize numune al diyorlar biz de alıyoruz diyorlar.

Teşekkür ederim.
    Dikkat edeceğiz elden geldiğince. Galiba ev ahalisi hepsi hafiften geçirmiş. İçlerinde en sağlam benim diye düşünürken , hastanelik olan ben oldum.
    Son 3 gündür üst üste eve filyasyon ekibi gelip , aile fertlerinden numune alıp gidiyorlar. Ne olacak bu numuneler , karantina ne zaman bitecek sorularına , garibim genç delikanlı çocuklar , bize numune al diyorlar biz de alıyoruz diyorlar.
    Geçmiş olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Merhaba topik ahalisi.
    Çok geçmiş olsun.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Geçmis olsun.

Merhaba topik ahalisi.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

7.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Merhaba topik ahalisi.
    Çok geçmiş olsun .Umarım çabuk atlatırsınız.sağlıcakla kalasınız.

8.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Merhaba topik ahalisi.
    Geçmiş olsun,ailenizle sağlık dolu bir hayat dilerim,bu kovid belası hepimizden uzak dursun..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •