Sayfa 290/996 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Üniversite okumanın, yıllarca sıralarda dirsek çürütmenin bir anlamı kalmadı.
    Zaten bir anlami yoktu.

Bizim zamanimizda, gencler yedek subay olarak askerlik yapmak icin okudu, askerde dayak korkusu yuzunden.

Simdi bu ikisi, bu mollayi iktidara tasidi, Cumhuriyet'i satti.

Keske okumasalardi, belki askida ekmege kadar dusmezdik.

Bugun milleti aclik sinirinin altina tasimak, enflasyonla mucadelenin en etkin yoludur, dogru, eger tasarruf edilen borclara sarf edilse.

Dikmen'de, 9 katli koca bir lise var, tek bir mustahdem var devletin calisani.

Tek bir kisi, 9 katli binayi nasil temizleyecek.?

Peki bu adamin kac danismani var ?

Bakan yardimcilari, onlarin calisanlari, olmayan hukukta calisan, Hakim, Savcilar... Ustelik , Millete hizmet icin, yemin etmis oraya cikip oturanin, millete karsi acmis oldugu 64.000 dava ve sirf bunun icin, yine devletten vekalet ucreti adi altinda 58 milyon TL.avukatlik ucreti.

Eger dirsek curuten beyaz yakali buysa, bir anlami gercekten yoktu.

Hic de olmadi.
    Son düzenleme : Tinaz; 28-12-2020 saat: 12:58.

29.12.2020 tarihinde halk bankasından TL dönüşüm var.

Evde de 16,000$ yastık altı vardı. Daha fazla oran almak için dolarlarını da getir 1 ay sonra çekersin dedi müşteri temsilcisi. (mt tanıdık olduğu için böyle söyledi)

Bu gün gittim ve 1,000$ halk bankası almadı, reddetti.

Sebebi ise üzerlerinde falanca döviz bürosunun damgaları var dedi (hepsi farklı farklı döviz bürolarının, kırmızı renkli, yeşil renkli falan). (bir tanesinde de arapça bir şeyler yazıyor tükenmez kalemle)

Merkez bankası 1 ay kadar önce yazı göndermiş bankalara. Alırsanız geri gönderirim demiş.

Halk bankası da 15,000$ saydıktan sonra seri numaralarını aldı. Bir şey olursa iade edeceğiz size dedi.

Ben bu 1,000$ ne yapacağım. Kaldım ortada!!!! Bi akıl verin lütfen

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın ilk linci ben yapayım. Chp asgari ücreti 3100 tl uygulayın diyorsa chpli işverenlere düşen en az 3100 tl maaş ödemektir.
    Sorun asgari ücret artışı değildir. Sorun insanların asgari ücretle çalışmak zorunda olmasıdır. Şimdi bu zam sonrasında emeklilere enflasyon oranının üstünde zam yapılması elzemdir.
    Beyaz yakalının sorumluluk taşıyan kesim hatta gülümseten tabiriyle işveren tarafı olduğu düşünülürse onlar işverenin asgari ücret için önerdiği zam oranını alacaklardır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zaten chp nin çok büyük yanlışı var sosyal medyada sürekli akp yi gazladı yok" biz belediye işçimize asgari 3100 veriyoruz", yok "asgari ücret 4000 olsun" gibi gazlamalarla bunun müsebbibi oldu. Chp zaten akıllı stratejiler ile hareket eden bir bir parti olsadı 18 yıl boyunca başımızda akp olmazdı..

Önerilerinize gelirsek patronların hepsi chp li değil ki? hatta son zamanlarda çoğu akp li diyebilirim. Ama beyaz yakalı çalışanların çoğu chp ye oy verdiğini hemen herkes bilir. Bu durum şunu gösteriyor 2021 erken seçimi yılı olacak bence. Çünkü asgari ücrete ne zaman tüfenin çok üzerinde zam verilse o sene seçim oldu
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

4. Çatur cutur yiyo saten, gece konduda yasamıyor, parası yemekle azalmıyo napsın adam, harciycak yer kalmamış her yere harcamış en son hayır işlerine girmiştir, yine bitmiyor, yüzmilyarlarca dolardan bahsediyorsunuz, catur cutur yemekle bitmiyo,

DNA türevi bir aşı yok covid için,RNA AŞISI mevcut

Bu GAVİ denilen kuruluş, bill-dünya bankası-unisef-dünyalık örgütünden oluşuyor, bu mahşerin 4 atlısı DNA ni değiştirmek isterse, aldığın havayla, içtiğin suyla,yediğin ekmekle bile değiştirir, sen tek tabanca nereye kaçıyosun?

ayrıca bırakın rNa asılarını, çin aşısı için sıra gelmeyecek, nüfüsün üçte birini belki aşılayabilecekler,

Keşke size hak verselerde bize verseniz[emoji2]
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Sayın Vagus,

Ben vücuduma DNA ya da DNA türevi herhangi bir aşının zerkedilmesini istemiyorum. Siz istiyorsanız benim hakkımı da siz olabilirsiniz. Ben geleneksel pasif aşı olacağım.

Ayrıca Bill Gates de üniversite mezunu olmayan bir programcı ve şu anda aşılar konusunda en büyük otorite kabul ediliyor. İsterseniz sorunuza şöyle devam edin. Ne oldu da bu adam 100 milyar $ parayı çatır çatır yemek varken aşıcı oldu ve GAVİ yi kurdu, tüm aşı firmalarını finanse etmeye başladı. Saygılar.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Erol Altan Yazıyı Oku

Evde de 16,000$ yastık altı vardı. Daha fazla oran almak için dolarlarını da getir 1 ay sonra çekersin dedi müşteri temsilcisi. (mt tanıdık olduğu için böyle söyledi)

Sebebi ise üzerlerinde falanca döviz bürosunun damgaları var dedi (hepsi farklı farklı döviz bürolarının, kırmızı renkli, yeşil renkli falan). (bir tanesinde de arapça bir şeyler yazıyor tükenmez kalemle)

Merkez bankası 1 ay kadar önce yazı göndermiş bankalara. Alırsanız geri gönderirim demiş.

Halk bankası da 15,000$ saydıktan sonra seri numaralarını aldı. Bir şey olursa iade edeceğiz size dedi.

Bankalar damgalı mühürlü döviz almıyor.
    Döviz bürosundan bozdurup TL ile bankadan döviz alabilirsiniz.
    Az bir zarar olacak ama yapacak birşey yok.
    Tanıdık döviz bürosu/kuyumcu varsa belki değişim yapar.

6.  Alıntı Originally Posted by Erol Altan Yazıyı Oku

Dövizleri nereden almıştınız, oraya geri götürüp bozdurun sonra yeniden alırsınız.

Olmazsa döviz büfesine verin almaları gerekir. Kapalıçarşıda böyle bir sorun yoktu.

Arap ülkelerinde bu damgalar "dövizler bizim bürodan alındı arkasındayız" diyerek basılıyor. Bu damgaları görünmez mürekkep ile de yapanlar var.

Bir zamanlar buradaki dövizciler de bu damgaları basardı. Haliyle 10-15-20 yıl önce basılmış doların üzerinde 10'larca dahi bu damgalardan gördüğüm oldu.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. beyaz yaka daha fazla zam almak istiyorsa patronun pokemonu olacağına mavi yaka ile sendikalarda örgütlenmelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by Erol Altan Yazıyı Oku

Başka bankaya yatırın. Dolar banknotların çoğunda o tarz küçük mühürler var. Dediğiniz gibi çoğu da arapça (Sanırım katar parası )
    Özellikle yeni mor banknotların şerit birleşim yerlerinde kılcal kesikler de oluşuyor ona da bazı bankalar sorun yapabiliyorlar. Ama bir şube bir şubeyi tutmuyor bende de bazen öyle sorunlar olduğunda gidip başka şubeye yatırıyorum.

Bu tarz mühürlü banknotlar en çok yurtdışına geziye gittiğinizde sorun oluyor misal en son peruya gezmeye gittiğimde çoğu döviz bürosu bu mühürlü doları kabul etmedi. tertemiz istiyorlar...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Sayfa 290/996 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •