Sayfa 350/1001 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    hiiiç acımıyorum onlara....
    Selçuk akıllı adam milleti uyuta uyuta abone sayısını 500 k üzerine çıkardı,
    Adamda ne inat var dolar düştükçe yukarıdaki hedefleri artıyor. Eskiden 15 16 diyordu şimdi 20 25 olacak diyor üstünede 1000 baz puan bu noktada merkez faiz artıracak diyor. Gerçi 7.65 i kırmasını bende beklemiyordum ama kırdı.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    vallahi bıktırdı.bazen alınganlık yapıyor -gurur yapıyor, YAZMAYACAĞIM DİYOR..seviniyoruz ama 12 saat sonra burada.yıllık dow,aylık dow ,sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor..9 dan beri garnti 7 diyor..ister garanti 2 olsun..şuan vadelide garanti 10 olunca batmış olursun.
    ben senin işlem yaptığını sanmıyorum.
    boşa yazıyorsun burda.
    gönderdiklerime bakmıyorsun bile.
    anca laba luba

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    heyecanlı konuşan, show yapandan uzak kalacaksın; dengesizdir.SELÇUK diye biri var 8.50 den millete dolar aldırdı.
    duymasın eleştirdiğini ENGELLER ben de senin gibi gerçek olanı yazdım susturuldum ...

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ocak 1.haftadan sonra kar realizasyonu yaşanır ve tekrar yukarı yön alır diye düşünüyorum. Ona göre de pozisyonumu aldım
    Bu arada biz burada endeks 100 bindeyken de yukarıyı düşünürken, espri yapanlar çok olmuştu. Aklıma geldi şimdi.
    Yazmıyorlar şu an....
    Ben yılbaşına kadar ara zirveye bayrağı dikip, ocak ilk hafta az nefeslenir diye düşünüyorum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

takılın kafanıza göre.
    garan 7 de görüşürüz.

6.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    ben senin işlem yaptığını sanmıyorum.
    boşa yazıyorsun burda.
    gönderdiklerime bakmıyorsun bile.
    anca laba luba
    Her sayfanın yarısi sensin ve hep aynı laflar. Hangi ara işlem yapıyorsun amaç ne. Toplanip haklisin desek birakirmisin bu kadar yazmayi

7. Iyi niyet için tesekkür..
    Ancak long yönlü açsan yüzde kaç kazanırsın hesap yaptınız mı..
    Aslında benimkisi tahammülsüzlük..
    Bizi herkes anladı..
    Ama pozisyon fanatikleri anlamadı..
    Dip not spotta kazandığımı viop asla vermedi..
    Eski üstadların çoğunun yazmama sebebi de bazılarının batik olması..
    Meydan koç a kalmış..
    Biz algı yaratmayız manipüle etmeyiz farkımız..
    Consensus olayına gelmiyorum haklıyım
     Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    bu platform halka acık bır yer ınsanlar dusuncelerını paylasabılır .kendınde o cesaret varsa bu gayet ıyı bır sey.herkes aynı dusuncelerde olmaz olmamalıda para ısı bu ıs beyın yoksa para yonetılemez.etkı olabılır ama bu yazılanlarla ıs yapan saten rampayı asamaz.kocun grafıklerden bırsey anlamasamda ıyı nıyetgosterdıgını dusunmekteyım.oyuna gelen nıck adındanda anladıgım kadarı ıle cıddı oyuna gelmıs olmalı.arkadasım amacım ne senle nede baskalarıyla tartısmak degıl bakın conses buerda dusuncelerını hatta yaptıgı işlemlerini yazan ve senın dısında ona haksızca yuklenen olmadı.bence faydalı bırı ama sende cok bılmıslık kıbır ego yanlış.borsa cıkar ıner ıslev budur.aralık ayında vıop ta kullandıgım portfoy yuzde 20 sını kullandıgım halde yuzde 20 kazanc sagladım endekste hep sort actım long pozısyonum olmadı.hısseler sort long çıft yon.geçmıste yasadıgım acı tecrubelerım oldu amacım kıbır olmadan burayı takıb edenlere belkı faydamız olur terste kalmadan kacmalarına yardımcı olabılmek.senın yaptıgın gıbı ılla hep yukarı dıye tesfık etmen yanlıs trend yukarı bu kabulumdur.portfoylerde bılırsınız kar edılınce son lımıte kadar kredı kollanma cılgınlıgı vardır buda ozguvendendır belkı bunu engeller dusuncelerım.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    öyle insanlar gördüm ki,peynirin siyah olduğundan emin olarak iddiasının arkasında.o kadar emin ki sen bu değişmez yargıyı düşünmeye başlarsın.

sonuçta bu toplumda nevrotik-psikolojik rahatsızlığı olan kişiler var.

80 milyonuz.bu toplumun %10-20 u mükemmel fıtrat-karaktere sahip.bu yüzde on-yirmi her ortamınızda vardır.iyi insanlardan oluşan bir halka kurmak elimizde.

askerlik-hapishanenin belki de ne zor tarafı bu.birileriyle anlaşmak zorundasın.tercihin yok.

Sayfa 350/1001 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •