Sayfa 345/1001 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. laguna dostumuzdan haberi olan var mı nasıl sağlığı inşaallah işleri ras gider

2. İnternet sorunu yaşıyorum dünden beri sayfa açmıyor telden cevap veriyorum.sorunum cozulunce inşallah.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    gidemezsin, karantinada şehir, mutantlar swift hattını bloke etmiş diye duydum

yine de karantinalı despina'ya sormak lazım, o bilir
    şans işte
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    İnternet sorunu yaşıyorum dünden beri sayfa açmıyor telden cevap veriyorum.sorunum cozulunce inşallah.
    Korkma biz yanındayız...
    Shortta olunca bütün aksilikler üst üüste gelir...
    1.58850 aktif ve consensus bayımın ruhu yanımızda...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Ne kadar orta?
    1 ay?
    3 ay?
    Hadi oranın ortasında anlaşalım 2 ay olsun
    Ocak 1.haftadan sonra kar realizasyonu yaşanır ve tekrar yukarı yön alır diye düşünüyorum. Ona göre de pozisyonumu aldım
    Bu arada biz burada endeks 100 bindeyken de yukarıyı düşünürken, espri yapanlar çok olmuştu. Aklıma geldi şimdi.
    Yazmıyorlar şu an....

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi borsanın mantığı aslında bu şekil, pala tutup vakvakı almaz, gider gübre yi alır... neden, çünkü vakvakta ki yolcu fazla dır, kaldırması zordur, gübrede ise yolcu azdır bikaç cesaretli şortcu vardır, onları kovalaması daha kolaydır... mantık bu şekil
    Önümden çekil diyo
    Way arkadaş pala gübre yi yine almış, yaş olmuş 70 iş bitmiş diyip şortçuya ekmek çıkar mı ki
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    laguna dostumuzdan haberi olan var mı nasıl sağlığı inşaallah işleri ras gider

Ne derse tersi olurdu. İyi böyle...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Way arkadaş pala gübre yi yine almış, yaş olmuş 70 iş bitmiş diyip şortçuya ekmek çıkar mı ki
    sana bir resim yaptım.
    büyük resim.
    bak bakalım beğencen mi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 345/1001 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz