Sayfa 344/1001 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. bu platform halka acık bır yer ınsanlar dusuncelerını paylasabılır .kendınde o cesaret varsa bu gayet ıyı bır sey.herkes aynı dusuncelerde olmaz olmamalıda para ısı bu ıs beyın yoksa para yonetılemez.etkı olabılır ama bu yazılanlarla ıs yapan saten rampayı asamaz.kocun grafıklerden bırsey anlamasamda ıyı nıyetgosterdıgını dusunmekteyım.oyuna gelen nıck adındanda anladıgım kadarı ıle cıddı oyuna gelmıs olmalı.arkadasım amacım ne senle nede baskalarıyla tartısmak degıl bakın conses buerda dusuncelerını hatta yaptıgı işlemlerini yazan ve senın dısında ona haksızca yuklenen olmadı.bence faydalı bırı ama sende cok bılmıslık kıbır ego yanlış.borsa cıkar ıner ıslev budur.aralık ayında vıop ta kullandıgım portfoy yuzde 20 sını kullandıgım halde yuzde 20 kazanc sagladım endekste hep sort actım long pozısyonum olmadı.hısseler sort long çıft yon.geçmıste yasadıgım acı tecrubelerım oldu amacım kıbır olmadan burayı takıb edenlere belkı faydamız olur terste kalmadan kacmalarına yardımcı olabılmek.senın yaptıgın gıbı ılla hep yukarı dıye tesfık etmen yanlıs trend yukarı bu kabulumdur.portfoylerde bılırsınız kar edılınce son lımıte kadar kredı kollanma cılgınlıgı vardır buda ozguvendendır belkı bunu engeller dusuncelerım.

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Orta vadede olur mu ki?

Ne kadar orta?
    1 ay?
    3 ay?
    Hadi oranın ortasında anlaşalım 2 ay olsun
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    tam şansım açıldı param bitti biraz borç verseniz.. sizdedemi kalmadı
    bizde de yok, ama londra'da var diyolar, herifler geldi 2 milyar soktu tahvil alımı üzerinden 8 zorlayan doları 7.50 yaptılar iki haftada

hisse alımları ocak'ta başlıyor diye biliyorum, ama front-run olabilir tabii bu 3 günde

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    bu platform halka acık bır yer ınsanlar dusuncelerını paylasabılır .kendınde o cesaret varsa bu gayet ıyı bır sey.herkes aynı dusuncelerde olmaz olmamalıda para ısı bu ıs beyın yoksa para yonetılemez.etkı olabılır ama bu yazılanlarla ıs yapan saten rampayı asamaz.kocun grafıklerden bırsey anlamasamda ıyı nıyetgosterdıgını dusunmekteyım.oyuna gelen nıck adındanda anladıgım kadarı ıle cıddı oyuna gelmıs olmalı.arkadasım amacım ne senle nede baskalarıyla tartısmak degıl bakın conses buerda dusuncelerını hatta yaptıgı işlemlerini yazan ve senın dısında ona haksızca yuklenen olmadı.bence faydalı bırı ama sende cok bılmıslık kıbır ego yanlış.borsa cıkar ıner ıslev budur.aralık ayında vıop ta kullandıgım portfoy yuzde 20 sını kullandıgım halde yuzde 20 kazanc sagladım endekste hep sort actım long pozısyonum olmadı.hısseler sort long çıft yon.geçmıste yasadıgım acı tecrubelerım oldu amacım kıbır olmadan burayı takıb edenlere belkı faydamız olur terste kalmadan kacmalarına yardımcı olabılmek.senın yaptıgın gıbı ılla hep yukarı dıye tesfık etmen yanlıs trend yukarı bu kabulumdur.portfoylerde bılırsınız kar edılınce son lımıte kadar kredı kollanma cılgınlıgı vardır buda ozguvendendır belkı bunu engeller dusuncelerım.
    teşekkürler dostum
    grafiklerimden anlamadığın yerleri sorabilirsin.
    bir çoğu özel imalat.anlaşılmayabilir.

5. Gün ortası 12.30 barları yukarı devam der.
    Margin call saatinden sonra tuzaklayacak mı? bakacağız.
    Cumadan verdiği sinyal Salı sallanır diyordu.

6. Perşembeden 1,21775den açtığım pariteler 1,22475den kapandı
    1,2210a alışlarım yazılı stop 1,22035

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bizde de yok, ama londra'da var diyolar, herifler geldi 2 milyar soktu tahvil alımı üzerinden 8 zorlayan doları 7.50 yaptılar iki haftada

hisse alımları ocak'ta başlıyor diye biliyorum, ama front-run olabilir tabii bu 3 günde
    londra ya nerden gidiliyor bi dolaşıp gelelim bari
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    londra ya nerden gidiliyor bi dolaşıp gelelim bari
    gidemezsin, karantinada şehir, mutantlar swift hattını bloke etmiş diye duydum

yine de karantinalı despina'ya sormak lazım, o bilir

Sayfa 344/1001 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •