Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 958/1002 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    vay arkadaş biz de ciddi ciddi kafası komplo teorileri ile dolu olanların emlak yatırımı hakkında fikrilerini okuyormuşuz sayfa sayfa.

hemen her düşünceye saygım vardır ama komplo teorisyenlerini gördün mü uzaklaşmak lazım o ortamdan, neyse artık filtreleyerek okuruz.
    Komplo teorisi diye bir şey yoktur.Ortada bir teori varsa ya doğrudur ya yanlıştır denebilir.Komplo teorisi kavramı bazı teoriler üzerinde düşünülmesin diye uydurulmuştur.Misal aya gidildi mi gidilmedi mi.Gidildi diyen argumanlarıyla teorisini ortaya koyar,yok orda sahtekarlık var gidilmedi diyen de argumanlarıyla kendi teorisini açıklar,artık hangi teori doğru hangisi değil karar vermek size kalmış.Ama aya gidilme olayı doğrudur veya yanlıştır tartışılamaz derseniz bu tanımsal olarak sizin dogmalara inanan bir insan olduğunuzu gösterir,bilimsel düşünceye inanmadığınızı gösterir,analitik düşünceye inanmamak saçmadır.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Komplo teorisi diye bir şey yoktur.Ortada bir teori varsa ya doğrudur ya yanlıştır denebilir.Komplo teorisi kavramı bazı teoriler üzerinde düşünülmesin diye uydurulmuştur.Misal aya gidildi mi gidilmedi mi.Gidildi diyen argumanlarıyla teorisini ortaya koyar,yok orda sahtekarlık var gidilmedi diyen de argumanlarıyla kendi teorisini açıklar,artık hangi teori doğru hangisi değil karar vermek size kalmış.Ama aya gidilme olayı doğrudur veya yanlıştır tartışılamaz derseniz bu tanımsal olarak sizin dogmalara inanan bir insan olduğunuzu gösterir,bilimsel düşünceye inanmadığınızı gösterir,analitik düşünceye inanmamak saçmadır.
    Komplo teorisi daha ziyade tüm teorilerin temelinde bir grubun olduğu anlayış değil mi?
    Mesela aya gidilmedi ama büyük güçler gidildi diye gösteriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. ben de ev fiyatları için girdim, kendimi aşı tartışmasının ortasında buldum

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Komplo teorisi daha ziyade tüm teorilerin temelinde bir grubun olduğu anlayış değil mi?
    Mesela aya gidilmedi ama büyük güçler gidildi diye gösteriyor.

Sn egeli konu o değil.Adam sadece büyük güçler yalan söylüyor demiyor ki o sonuç,teori şu, o zamanki teknoloji ile aya gidilemezdi,radyasyon kuşağını nasıl geçtin,çektiğin fotolarda neden değişik açılarda gölgeler var,neden asdığın amerikan bayrağı dalgalanıyor ayda rüzgar mı var,çekilen fotolarda neden gökyüzü simsiyah hiç bir gök cismi yok falan onlarca argumanla teorisini destekliyor.Bunlar incelenmesin mi ,yok bu kadar büyük yalan söylenemez nasa yalan mı söylüyor ,doğrudur deyip geçelim mi.Ha bu yalanı kim söyledi veya söyletti ,neden söylendi ayrı konu.

Alıntı Originally Posted by Selchuk Yazıyı Oku
    ben de ev fiyatları için girdim, kendimi aşı tartışmasının ortasında buldum
    E bu aşı tartışması da yapılmasa günlerdir topik bomboştu,kimse yazmıyordu,hiç değilse son günlerde hareket geldi))))))Yoksa kimse emlak konusunu yazmaya bile değer görmüyordu.Bakın yukarda anket var yüzde 58.62 balon patladı nakitte fırsat beklenmeli diye oy vermiş.

6. buyurun gerçek resmi veri. komplo teorisi falan değil. Sayın HKM nin mesleği olduğu için doğrulasın veya düzeltsin, klasik pasif aşılarda reaksiyon oranı milyonda 1 iken, bu yeni mRNA aşısında %2.3. kobay olarak kullanılmak istiyorsanız, o sizin tercihiniz benden uzak olsun. Analizde hatamız eksiğimiz varsa bilelim.

CDC: More than 5,000 COVID-19 vaccine recipients have reportedly suffered "health impact event"

That's a rate of about 2.3% of vaccine recipients

https://sharylattkisson.com/2020/12/...-impact-event/

Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    vay arkadaş biz de ciddi ciddi kafası komplo teorileri ile dolu olanların emlak yatırımı hakkında fikrilerini okuyormuşuz sayfa sayfa.

hemen her düşünceye saygım vardır ama komplo teorisyenlerini gördün mü uzaklaşmak lazım o ortamdan, neyse artık filtreleyerek okuruz.

7. Konut almayı düşünen birine alması yada almaması konusuna ciddi bir bilgi sağlıyor. Bu teoriler konut sektörünün sac ayağından biri

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn egeli konu o değil.Adam sadece büyük güçler yalan söylüyor demiyor ki o sonuç,teori şu, o zamanki teknoloji ile aya gidilemezdi,radyasyon kuşağını nasıl geçtin,çektiğin fotolarda neden değişik açılarda gölgeler var,neden asdığın amerikan bayrağı dalgalanıyor ayda rüzgar mı var,çekilen fotolarda neden gökyüzü simsiyah hiç bir gök cismi yok falan onlarca argumanla teorisini destekliyor.Bunlar incelenmesin mi ,yok bu kadar büyük yalan söylenemez nasa yalan mı söylüyor ,doğrudur deyip geçelim mi.Ha bu yalanı kim söyledi veya söyletti ,neden söylendi ayrı konu.
    Topiği çok konudan uzaklaştırmadan şunu sorgulamak gerekiyor. Rusya bu prodüksiyonu neden açık edememiş veya daha iyisini çekememiş.

O egeli ben değilim

Sayfa 958/1002 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •