Originally Posted by Verge Tabüküsü... Yalınız hedeften kasıtın minimum olduğunu unutmamak lazım... Hedefin üstü çok üstü de gelebilir... büle bişi çıkıyor. bozgurttt, yastık altlarını garuştur. bu yarın bizi yine süsebülür. asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit büle bişi çıkıyor. bozgurttt, yastık altlarını garuştur. bu yarın bizi yine süsebülür. asdas. Totosu yiyen matodor bizonun buynuzuna krem sürermiş, toto yiyor şuan sıkıntı yok, sıkıntı seneye
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Totosu yiyen matodor bizonun buynuzuna krem sürermiş, toto yiyor şuan sıkıntı yok, sıkıntı seneye Yav şu boynuzu 7 aydır kremlemekten çürüttün.Az şöyle bi dönsek mi?YTD
Originally Posted by şahit büle bişi çıkıyor. bozgurttt, yastık altlarını garuştur. bu yarın bizi yine süsebülür. asdas. Hedef 1.680 civarlarında... Kapanış rakamına göre yakaşık %3 lük bir yükselişe tekabül ediyor... Yarın ya da pazartesi neden olmasın ???
Originally Posted by Verge Hedef 1.680 civarlarında... Kapanış rakamına göre yakaşık %3 lük bir yükselişe tekabül ediyor... Yarın ya da pazartesi neden olmasın ??? borgurt da benim gibi, ne kadar erken o kadar iyi diyor. keselim hesabı perşembe, önümüze bakalım artık. asdas.
Forum Rules
Yer İmleri