Sayfa 470/1001 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Viop - XXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    31.12.2020 14:32:08 yurtdışı yerleşikler dibs stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 25 aralık'ta :+ 106,7 milyon usd

31.12.2020 14:31:53 yurtdışı yerleşikler hisse stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 25 aralık'ta : -18,8 milyon usd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    YABANCI 4-5 HAFTADIR ALIYORDU..satmaya başlamış demek...

3.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    İnanırım. Bu ülkede, bu piyasada uçan fil görsem bile inanırım...
    İşte borsa tamda bu şekil, hangi arkadaş diyordu, mantığın bittiği yerde borsa başlar diye, güzel söz...
    bi fıkra geldi aklıma
    biraz gülelim

Dünyanın ünlü istihbarat teşkilatları kendi aralarında yarışma düzenler, en iyi olanı tespit etmek isterler. Ormana giderler ve sayıları kadar ceylan bırakırlar. Bir tane ceylanı en kısa sürede bulan istihbarat teşkilatı en iyi seçilecektir. Önce CIA ajanı çıkar yola ve 2 saat sonra önünde bir ceylan koşarak gelir. Bu kadar sürede böyle bir işi başarmak takdire şayan bir olaydır tabi ki. Ancak, ardından yola düşen MI5 ajanı 1 buçuk saatte gelince alkışlar da ona gider. Derken KGB ajanı 1 saatte, MOSSAD ajanı da yarım saatte ceylanı kapıp gelince gözler bizim MİT ajanına dikilir. Yarım saatten az bir sürede ceylanı getirirse şampiyon bizimki olacaktır.

Bulundukları yerden ayrılalı 5 saat olduğu halde dönmeyen MİT ajanını merak etmeye başlarlar. Fakat ortalıkta yoktur bizimkisi. 10 saat geçer hâlâ yok. 20 saat derken, ertesi gün olur.

Nasıl olsa yarışı kaybetti. Ormanda vahşi hayvanlara yem olmuştur düşüncesiyle tam ayrılacaklar ki, bir gürültüyle irkilirler. Arkada bizim MİT ajanı, önüne katmış kocaman bir fili, zavallı fil kendilerine doğru çığlık çığlığa geliyor:

- Abi valla ben ceylanım… Tamam, abi itiraf ediyorum, ben ceylanım !!!
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    İnanırım. Bu ülkede, bu piyasada uçan fil görsem bile inanırım...
    inanıyorsanız basacaksınız parayı. biz mesela leyla ya basıp askıda kaldık ne yapalım şimdi hikaye anlatıyoruz hikayecide varmıki aceba burda... meslektaş yani
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    inanıyorsanız basacaksınız parayı. biz mesela leyla ya basıp askıda kaldık ne yapalım şimdi hikaye anlatıyoruz hikayecide varmıki aceba burda... meslektaş yani
    Günlük RSI olmuş 80 civarı, elim longlamaya gitmiyor.

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Günlük RSI olmuş 80 civarı, elim longlamaya gitmiyor.
    tabii herkes kendi kararını kendi vermeli. ne deyim hayırlısı
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    tabii herkes kendi kararını kendi vermeli. ne deyim hayırlısı
    Bir yerden sonrada kısmet. Cümlemize hayırlısı...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ybtakasoranı 48.8 e düşmüş. bademler malı gucakladı
    6 aydır o seviyelerde..
    Ama her yerde yabancı mala girdi deniyor..
    İlginçç..

Takasa yansıtmadan nasıl alıyorlar ki?

Yoksa başka bişiler mi var?

Sayfa 470/1001 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •