Sayfa 507/1001 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen gün genelde çatık kaşlı kızlardan hoşlandığımı fark ettim. Hatta birini rüyamda şey edecektim ben size ne yaptım vs dedi, tipin beni cezbediyor dedim neyse bir şey olmadan uyandım.

Araştırınca hakikaten çatık kaş değil de narsist veya İngilizce narcissist diye geçiyormuş. Belki akıl mantık bilgi enerji dolu diye kafada canlanıyor.

narcissist beauty diye arayınca güzel kızlar görünüyor.

Annem de tam da sanki o tiplerden kaçın demişti.

https://www.google.com/search?q=narc...w=1521&bih=798
    Hahahahaha 😂

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Viop %15 karla kapattım. Temmuzdan beri long / short çift yönlü oynuyorum ondan önce koronada shorttan ciddi karım vardı, onu saymıyorum çünkü hedge amaçlı sadece short girerdim. Çift yöne başlayınca İlk 2.5 ay parayı %40 zarar ettirdim sonraki 4 ayda ikiye katladım. Son rallide 1500 üstü genelde short flat denememiş olsaydım ciddi kar olacakmış, ona rağmen short flatten de hasbelkader bir şekilde bisküviyi yemeden çıkmışız.

Manuel işleme inşallah artık son, sadece psikolojiyi öğrenmek ve viop dan para kazanılır mı görmek için girdim, inanılmaz stresli yıpratıcı. Otomatize edemiyorsan benim için viop zaman kaybı. Burada yazan çoğu kişi de sallıyor veya pozsuz yazıyor veya manipule etmeye çalışıyor ama çok iyi traderlar da var belli oluyor zaten.

Bu arada 100 kontrat, 3 - 4 kaldıraç oynadım onda da 5 e böldüm %100 poza çok çok nadir girdim. Bi terste kalırsan paran 2 saatte uçar gider burada Manuel işlem yapıp da para kazanan harbi varsa helal olsun, bence çok çok zor ve gerçekten başarılı/ disiplinli insan işi. Bir de tek işin bu olması %100 lazım.

Zirvede long goygoyu dipte short goygoyu bitmez bunu yapanlar da bana göre görev alıp geliyor buraya o da belli oluyor dikkatli okursanız!

2021 artık okuyucu olarak daha çok takılacağım, emegi geçenlere teşekkürler, herkese iyi seneler!

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    manuel işlemde insan %100 yükte çalıştırıp sanki mesai yapmış gibi yoruluyor. öyle olduğu zaman da bir esprisi kalmıyor. otomatikte ise ayda 1 civataları alyanları torklamak lazım. adaptasyon şart.

ben hedge olayına artık pek inanmıyorum bizim piyasada. son 2 hafta rakamlara göre deli ralli var ama eldeki kağıtlar negatif. şimdi malda olup hedge amaçlı short girsen hem shorttan soyarlar hem spottan soyarlar. gerçeklikten koptuk sağolsunlar gübre fabrikası, kozal derken xu30 kamu egemenliği altına girdi ve bu işin de dengesini bozdular.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hocam bizzat çalışmam var kuşlu siteye attım ama ozetle her birinden 1lot alındığı var sayılsın..analiz yapıldığı tarih 12 nisan 2020
    Bunların içinde egeen eregli ozkgyo ieyho sasa petkim kardemir kordsa erbos kervt psdtc ceoem ccola usak doco kfein tupras ykbank bucim anele koc sahol bim
    Fiyati 1268 tl tutuyordu
    An itibarıyle de 2.958 tl
    Kar 1690 tl
    Bir cok hissenin icinede bedelsiz ve temettü hesaplanmadan sadece getirisi budur ..onlari katınca oran daha da çok artar

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sizin çalışmayı twitter'da görmüştüm. tebrikler

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Viopta para kazanmak zor ..her yönüyle. O yuzden buraya gene yazıyorum ..çalı arkası için..
    Asıl para spotta ..
    Bu yuzden burayı değil celil comak ve sayın prof ile denizin sayfası olan ortaya karışık takıp edin..
    Burayı okuyan adam cidden zor kazanır..
    Oyuna gelmem getirtmem

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Burayı okuyan adam zor kazanır" sözünüze katılıyorum. Burayı okuduğum dönemlerde 2 defa sermayeyi sıfırlamıştım. 3. defada sermayenin %70'i kadar kar ettim belki tesadüftür ama seans anında burayı da hiç okumadım. Manuel işlem yapıyorum her gün poz açıp kapatmıyorum. Genelde 10 gün civarı tutuyorum elimde kontratı. Belki Ocak ayında daha uzun sürelerde de elde tutarım.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

10-11-2020, 18:01 #179 Avatarı karar_anı karar_anı is offline
    Gümüş Üye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,790
    xu100_ akşam yotuber lerin konuşmalarına, böyyük üstad ların mesajlarına dikkat edin 1245 tepe geçilirse falan diye aynı ağız konuşacaklar yazacaklar. onu ebemde biliyor yemişim 1245 ni borsa aldı götürüyor. kağıdınıza sahip çıkın. tabi doğru kağıtta iseniz... buda çizgiden carttan curttan anlamayan bir alaylı öngörüsü.. hadi bol şanslar
    __________________________________________________ _________________________
    kaç kere yazdım herkesi patates çuvalı gibi üst üste koymayın diye...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6. Önümüzdeki sene en aşağı yüzde 20 düşüş bekliyorum.. O yüzden portföyü hedge amaçlı kademeli short açıcam..ancak ocağın ilk iki haftası değil..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bişi beklemiyorum.
    Olursa satacak ve alacaklarım var sadece.
    Yeni yıla bu taktikle girdim.

Sayfa 507/1001 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •