Sayfa 479/1003 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ödenemeyen dönemde fonda olanlar sonradan çıkmış bile olsa o paya isabet eden miktarın peşinden gönderildiği yazılmıştı geçmişte.Bunu yaşayan bir arkadaş vardı galiba.
    Evet bende oyle birsey hatırlıyorum para sonra yatırım hesabina iade edilmiş.

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Credit west saglam midir bilgisi olan varmı?
    KKTC'nin en büyük özel sermayeli bankasıymış.KKTC'nin de bir BBDK'sı varsa denetim altıntadır herhalde.

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    arkadaslar ftx le calisan varmi? yabanci hisselerin acaba ucret cok mu cikiyor?
    Maceramı arıyorsunuz.Kripto para sitesi değilmi o.
    SPK izni var mı o şirketin?
    Varsa sorun yok ama SPK izni ve denetimi yoksa macera aramak olur bence.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Maceramı arıyorsunuz.Kripto para sitesi değilmi o.
    SPK izni var mı o şirketin?
    Varsa sorun yok ama SPK izni ve denetimi yoksa macera aramak olur bence.
    Macera arayan cok kazandi bu donem hocam
    TCD ye hiyanet etmem o yerinde
    Sadece yurtdisi borsasi icin
    Canlar gider heyyyy

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Macera arayan cok kazandi bu donem hocam
    TCD ye hiyanet etmem o yerinde
    Sadece yurtdisi borsasi icin
    SPK denetimi yoksa dikkat edin, ilerde muhattap bulamazsanız, sıkıntı yaşanabilir.

SPK izni olan şunlara bakın bence
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post5050963

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    AOYcular belki ilgilenir.

Almanya'da güneş enerjisi talebinde patlama | Kilovat saati 4-6 cente elektrik üretimi - DW Türkçe

https://www.youtube.com/watch?v=ZpuFm4KhQCk
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Temiz enerji ile ilgili bu da ilginç bir haber. Elektrikli araçlar derken hidrojen mi öne çıkacak acaba:

Hidrojen teknolojisi I Almanya'nın dünyada bir numara olmak istediği teknoloji - DW Türkçe

https://www.youtube.com/watch?v=ZpuFm4KhQCk
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Yeni yılda ilk finansal hedefimi, tasarruflarımlarımdan ayıracağım miktarlarla acil durum fonumu 2 katına çıkarmak olarak belirledim.

Maaşlı çalışan olarak, mevcut durumda acil durum fonum olarak 2 maaş miktarını valörsüz fonda bulunduruyorum. Normalde maaş artışıma göre bu acil fonumuda 6 ayda bir güncelliyorum.

...
    Acil durum fonuna ayırdığım miktarı şuana dek valörsüz Zpk fonunda tutuyordum. Yeni planım 1 aylık (4 haftalık) harcamalar için gerekli kısmı Zpk fonunda tutup, geri kalan kısmı bir-iki tık daha riskli t+1 valörlü bir fona aktaracağım. Böylece kısa vadeli ihtiyaçlarımı Zpk'dan karşılarım, hemde hızlı bir şekilde daha fazla paraya ihtiyacım olduğunda da t+1 fondaki parayı tasfiye edene kadar yeterli paraya erişmiş olurum diye düşünüyorum.

Şimdilik kendi kriterlerime göre buna uygun Ktm fonu var ama ben Qinvest'in yakında alıma başlayacak olan Pdd fonunu tercih edeceğim. Aynı ekip ve aynı risk derecesinde(4) Qinvest'in yönettiği emeklilik fonlarından Keg değişken fonu ayarında olacağını düşünüyorum. Geçmiş getirileri gayet tatminkar. Ayrıca Pdd katılım fonu olduğu için, 31 mart a kadar stopaj indirimindeki fonlardan biri.

Mevcut durumda 2 aylık harcamalarımı karşılayacak durumda olan acil durum fonumu kısa zamanda 4 aylık harcamalarımı karşılayacak duruma getirmeyi planlıyorum. Maaşlı çalışan olarak, acil durum fonum için nihai hedefim ise, orta vadede 6 aylık harcamamı karşılayacak duruma getirmek ve bunu emekliliği elde edene kadar korumak. İş garantisi olmayan veya kendi hesabına çalışan için bu miktar 12 ay'a çıkartılabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 479/1003 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •