Sayfa 521/1001 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. herkesi kendiniz gibi saf sanmayın..insanlar ölüyor, efendim neden aşıya karşısın diyor..
    ulen aşı senin için değil..ekonomiler kapanmasın diye çıkıyor..bakın hemen mutasyon çıktı raftan..ve 50 milyon aşı siparişler iptal..yerine 5 milyon ..

Alıntı Originally Posted by SpotcuKenan Yazıyı Oku
    'Ossur ossur ipe diz'e dönmüş yine ortam. Kayıkçı kavgası dewamke��
    Döviz topiğinde yazdım aylak bakkal ta..aklarını tartarmış işsizilkten buradada durum aynı
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    sen borsadan para kazanacaksın diye aşı çözüm değildir..
    senin zihniyetine....!!!!!
    ben asla insan sağlığını paranın önüne geçirmedim tıpkı senin gibi..ve sen şuan resmen cinayet işliyorsun..!!
    o akdar aşıyla uğraşan prolar mal bir sen akıllısın ve ben para kazanacağım vs kadar düeşünecek kadar da sığsın..!!!
    cahil insanlarla uğraşmayı severim ama bir yere kadar..!!
    bak cahil dostum..!!
    kullanılan her ilaç kar zarar ilişkisi göz ardı edilerek yapıır..aynı burda ki piyasa gibi risk kazanç oranı vardır...
    ama tıpta şu avrdır bir şey literatüre girerse zararlı da olsa kazancı yüksekse künt kabul edilir...tıpkı ağrı kesiciler gibi..!!
    sana cevap vererek zamanımı boşa harcıyorum ama .
    şunu da belirteyim..!!!
    her ilaç her aşı asla zararsız diyemez tıp bilimi..!!
    kullandığın herşey başka bir şeye zararlıdır..bronkodilatörden tut mde yanması için kullandığın romotodine kadar..!
    o yüzden şikayet ile ilgili bir kazanım varsa hastalıkla ilgli uzun süreli kontrol edilebilir tedaviler ile önüne geçersin ..
    yani senin dediğin resmen kırık dize amelyiatsız alçı bandaj ile geçer mottosu misali tam cahiliye devri..!!
    sana ödev vereyim vakti zamanında tedavülden kaldırılan ilaçların neden kaldırıldığını araştır..!!!

Bu sokağa çıkma yasağı daha sürerse memlekete akıllı adam kalmayacak.
    Bir an önce kafeteryalar açılsın
    Hazır aşıda çıktı

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Döviz topiğinde yazdım aylak bakkal ta..aklarını tartarmış işsizilkten buradada durum aynı
    herkesi kendiniz gibi saf sanmayın..insanlar ölüyor, efendim neden aşıya karşısın diyor..
    ulen aşı senin için değil..ekonomiler kapanmasın diye çıkıyor..bakın hemen mutasyon çıktı raftan..ve 50 milyon aşı siparişler iptal..yerine 5 milyon ..
    şu zihniyete tepki vermeyen dilsiz şeytandır..!!!!
    OLAYI SAĞLIKTAN PARAYA BAĞLAYANIDA GÖRDÜK BU FORUMDA...
    sen çıkmışssın kalite bekliyorsun...!!!
    doğru diyorsun aslında cahil cühela ile uğraşması yorucu

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aynen Sn. Ayhan53, ne bir eksik ne bir fazla. Okurken yoruluyorum. Tam diyorum 10 sayfa mesaj yazılmış okuyup istifade edelim, hafiften bunalıma girip çıkıyorum forumdan.

7. ben sonuca bakarım..cahillerin yorumuna bakmam..Çinden 50 milyon aşı siparişi neden 5 milyona düştü..sonuç bu..
    çünkü mutasyon geçiriyor sürekli..aldığı 50 milyon aşıyı uygulamadan virüs yapı değiştirecek..bu normal..anlaşılamayacak kadar zor bir durum değil..bunun bilmişlikle cahillikle ilgisi yok..bu sonuçtur..
    bakın İngilteredeki yeni tip virüs her tarafa yayılacak..çünkü küreselcilerin oyunu bu..
    yeni dalga diyecekler belki de borsaların patlama nedeni bu olacak..

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    ben sonuca bakarım..cahillerin yorumuna bakmam..Çinden 50 milyon aşı siparişi neden 5 milyona düştü..sonuç bu..
    çünkü mutasyon geçiriyor sürekli..aldığı 50 milyon aşıyı uygulamadan virüs yapı değiştirecek..bu normal..anlaşılamayacak kadar zor bir durum değil..
    tamam covid olursan suçu mutasyona atarsın...
    allahım kimlerle uğraşıyorum yav

Sayfa 521/1001 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •