Sayfa 541/1001 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. [IMG][/IMG]

Tamam mı devam mı ?........... Tam sınırda..........

Spot candır.....Viop heyecandır........Bol heyecanlı günler
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

sabah eksi gapla baslayacagini dusunuyorum aralik ayi bitti palanin motorlari bi sogusun 17.30 hareketinide shortcu dokme hareketi olarak goruyorum..
    burda kimseye kolay para yok parada dagitmiyorlar karsinizdakiler profesyoneller ya cebinden cikarip para verecek ya cebinizdekini alacak..
    acele etmeden uygun zaman uygun sartlar olursa girmek mantikli..elimde poz yok sabah acilsin biraz kavga etsinler biri birine biraz sipa atsin yorulunca firsatini bulunca oyuna girio cikmak en mantiklisi bana gore

3.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    dün kapanıştan önce sokm short krdmd long girdim bakalım sokm dün bilim kurulu toplantısı ayağına sürdüler yukarı dirence kadar birkaç gün gidemez diye düşünüyorum krdmd de atak gelecek bence bakalım bugün kapanıştan önce kapatabilirim pozları.
    Sokm short krdmd long güzel çalıştı ben biraz erken çıktım ama çok başarılı çalıştı. Bu hafta enjsa short ttkom long güzel çalışacak gibi. Ayın 15 inden sonra long poz yerine spotta hisse alıp hedge için aynı miktarda hisse bazlı short açıyorum. Perşembe elimdekiler ortalamalarından çok uzaklaştığı için hisseleri okuttum. Enjsa short kaldı elimde stopu koyup bekliyecegim fırsat bulursam ttkom long girerim. Bakalım çalışacak mı?

Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Tamam mı devam mı ?........... Tam sınırda..........

Spot candır.....Viop heyecandır........Bol heyecanlı günler
    Doğru söze ne denir ki başka....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. yenı yılın oncelıkle saglık huzurlu geçmesıdır temennım.bu platformlarda yazan okuyan herkesten rıcam kıbır kıskançlık gıbı karsısındakını yanıltıcı hareketlerın olmaması.vıop gıbı kaldıraclı pıyasalarla ınat edılmemesı hatta borsaların asırı prımlı olması nedenıyle ozellıkle kredılı işlemlerden kacınılması yenı yuzbınlerce yatırımcının 15 yıl sonra borsaya zengın olmak ıçın geldıgı ve onlarında ıstemesını ıllakı bırılerı hergun para dagıtmayacaktır helekı hergecen gun aıle ferlerının ekonomısının bozulma surecınde zırveler tabıkı bızım gıbı gelısmekete olan ulke borsalarıda aynı noktada trendler yukarı.tabıkı dusus trendınde çok ınsan malsız kalamıyacak elınde hısseler kalacak.sonucta ben bıldım sen bıldın çokta onemlı degıl onemlı olan portfoylerın artıda olamasıdır.kar yada zarar herkes bıreysel oldugu için kendisini ilgilendirir.herkes herkesı sevmek zorunda olmadıgı gıbı kımsede baskalarına ıllakı kendı dogrusunu kabul ettırmek zorunda değildir.sonuc olarak ben dusuncelerımı paylasmak ıstedım bu bır emek zaman kaybı zaman alıyor nedense bazı ınsanlar o kadar gereksız yere ve burdakı okuyan ınsanlara bos bos yazılanlarla zamanlarını alıyor.gereklı degıl az oz olursa ve dogru duzgun paylasımlar daha ıyı olacaktır.allah herkese kazanc saglaması dılegıyle tekrardan 2021 ın herkesce ıyı gecmesını ıstemekteyım.

Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Yalnız kovboy
    2020 ülkelerin ithalat ihracat değişimi grafiğini
    Robin Brooks @RobinBrooksIIF tweet atmış

Ekonomi çok iyi çok. Tüm ülkelerin ihracatla birlikte ithalatı düşerken bizim ihracat azalırken ithalat pozitif bölgede hem de Eylül ayındaki çok yüksek kura rağmen. Dünya bizi kıskanıyor.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ekonomi çok iyi çok. Tüm ülkelerin ihracatla birlikte ithalatı düşerken bizim ihracat azalırken ithalat pozitif bölgede hem de Eylül ayındaki çok yüksek kura rağmen. Dünya bizi kıskanıyor.

Paramız var ki alıyoruz.
    Çatla Deutschland

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Paramız var ki alıyoruz.
    Çatla Deutschland
    [emoji23][emoji23][emoji23]
    Haklısınız. "Rabbim Cleveland dedi" kahramanının kocası da zenginiz ki satıyoruz diye fabrika işletme banka bırakmadı ülkede. Damatta bizde döviz b.k gibi deyip ne var ne yoksa sattı, mb'nin dibini deldi. Ama olsun, zenginiz nasıl olsa, veririz Katar'a iki Katar katı toprak, ikinci Katar devletini de kurarız Kanal İstanbul ile İstanbul boğazı arasında.
    Bizde bu zenginlik, bu mirasyedi kafa olduktan sonra Almanya çatlamasın da ne yapsın. [emoji16]

Sayfa 541/1001 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •