GUBRF tavanı açtı..
KOZAA da açılışta vadeli %-9... gösterdi..
odaklanmak gereken 2 vadeli...
Zinedrimed,
Gördün eregl nasıl açıyor mal istiyor inceden makina savaşı yapıcaz![]()
hocam sizdiniz herhalde soran değil mi..!!11,57 den short diye..!!!
tam 1 hafta önce çizmiştim eski topikte kaldı..!!
11,57 den sonra ki hareketin de o hafta sokm için 11,87 günlük 12,10 haftalık yani o hafta ki yüksek fiyat ort üstüne atarsa güçlenir demiştik..!!!
bu analiz aralık ayı içinde geçerli idi..!!şöyle12,10 değeri ilke hedef üstünde trende girer demiştik..nasiptir ki siz sorunca ben bu hisse de diğer perakndecilerle kıyaslayınca spot mal almıştım..!!
nasip..!!
aralık ayı içinde ki hareketi bu..!!
şimdi asıl mesele de öenmli değer 12,64 değeridi..yeni ay yani ocak ayı 12,64 bandı ve üstü senaryo kurulmalı..!!
ocak ayında net 12,64 kırılırsa ki
geniş resim de şu üçgeni göstermeme gerek var mı bilmiyorum.!! temkinli olunuz aralık ayında ki çanak düzeltme seviye si yeni ay da 12,64 altında net başlar..!!
daha önce de 11,57 de short demiştiniz işte burada ki gibi bir durum söz konusu..!! bu hisse 12,64 üstünde kaldıkça short yönlü hareket biraz sıkıntı..!!gitmeyen nadir perakendelerden..siz gene de dikkatlş olun..!!
sistem duruşu da bu..!!
unutmayınız gitmeyen tek market şok..!!!
tek gıda ülker..!! dikkatli olun derim..!!
sistem sinyallerine bakarsanız 12,10 üstünde şiddetli iki defa al verdiğini görürsünüz..!!
kardemire gelirsekte 4h ta sistem ısrarla al dese de ben bunu ereğli etkisi olarak görüyorum..!!
olay bu kadar net..!! ikili tepeye dikkat sistem kısa da oluşan bu tepe çalışır mı izlemek gerek sarı çizgi üstünde yani 5,23 seviyesi üstünde kaldıkça sıkıntı yok long pozda 5,13 long stoptur..!!!sistem bunu der.!!
yanlış anlamayın aslında tam yerinde long olmuşsunuz ama ben olsam bir teyit daha beklerdim..!!
teyit için bir hamle daha kısa da düzeltme yaptığı an burada çoğu insnanın sevmediği bir kelime olan boğa oluşur.!!!
güzel risk tebrikler.!!
ama sokm te dikkatli olunuz..!!
lan thyao öküzü. sabah sabah ne güzel trade imkanı verdi.
dün 12.84 den long. bu sabah 12,97 den poz kapat..
hemen ardından 13.00 den short yap 12.90 dan kapat.
sabah sabah 60 şişe tuborg gold parası. miss
yılbaşı gecesi için stoklayalım.
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
"1585,Xx ortaya karışık zırwasal paket re-short mayınlar ile devam style.."
dolar varyantları kapalı mı?
yoksa teorik toriğin altında kalınca makineler kafayı mı yiyor.
sanki keş doları tut, vadelilere ucuzdan ikram et metodu uyguluyor.
pozunu ayarla artık aç şunları , hep kasa kazanmaz. asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri