Sayfa 247/1001 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Viop - XXIX

Mehmet Sevki Guest
    neyse son mesajda böyle olsun üyeliği iptal edicem

kendinizi kandırmayın. gerçek bir iş yapın. adios..

2. bir bilgi forexten gelen bilgi..sadece öngörünüzü grafiğe baktığınız da artırır..!!!
    1 saat altında viop forex farketmez ma ları yüksek periyorlarda kullanın...golden cross 5 dk denk gelirse ortalama günlük trend ve haftalık trend yakalamış olursunuz..

demem o ki burda 20 yıldır borsa ile uğraşıyorum vs diyenler bazı şeyleri cidden yanlış kullanıyorlar..ben hoları yeri geldiğinde ciddiye alırım ama ..herşeyin bir mantığı var..!!
    ho lardan fiyat ıraksaması bana göre en önemli belirtidir..!!
    mesela 15 DK GRAFİKTE 14 LÜK CCİ YA BAKILMAZ HELE Kİ UYUMSUZLUK ARANMAZ KAZANAMAZSINIZ...!!!
    CCİ NET BİR ŞEKİLDE 4S VE ÜZERİNDE BAKILIR..!!

dip not olarak vereyim...
    bir enstrümanı nasıl kullandığın önemli..!!
    burda bu indikatörler kullanımda bile manuple var..
    DÜŞÜK periyotta kısa CCİ KULLANIYORSAN ATR DE ATACAKSIN Kİ POZUNDAN EMİN OLASIN..
    benden demesi..20 yıllık sistemde kurtarmaz..!!sistemini yanlış yorumlarsın..!!

3. Arkadaşlar bir şey örenmek istiyorum bu aracı kurumların pröfisyonel fon yöneticilerine yani paramızı borsada yönetmeleri için başvurdugumuzda kazancımız veya kaybımız ne olur şimdiden bilgi için teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    oyuna gelen abi yarın kalkmışsın farz edelim istanbul depremi olmuş kuleler yıkılmış ne teknik analizi Allah aşkına boşversene yav sende hikaye anlatıyorsun.. Bir fark yok yani... boş iş bunlar grafik felan hikaye kendimizi kandırmayalım...

onu bunu boşveriniz sayın mehmet..!!
    bak ben burda bile mala girdim covidden anam ağladı savaştık halen savaşıyoruz ilgilenemedik ama ben burdan mala girdim..!!
    yan kağıt hemde gıda vs vs yani demem o ki teknik bilmek ayıp değil boş işde değil...
    ÖNEMLİ OLAN BURDA VARSAYIMLARDA BULUNAN ÜMİT EDENLER GİBİ DEĞİL .ALLAH VAR CESARETLİ ADAMIN KAZANCI DAHA ÇOK OLUR TEKNİK İLE BİRLEŞİRSE..SALLAMAZSA..MANİPLE ETMEZSE..BEN 12. AY VADE PETKİM ALMIŞTIM 3.4 LERDEN kardemirim vardı.. ..!!!
    BANA BURADA ÇOK SAÇMA DEDİLER GENE BİLEMEDİLER..ŞİMDİ OLAY TEKNİK Mİ TEKNİK İLE BİRLEŞEN CESARET Mİ..!!!
    5.5 YILDIR SASA TUTAN HER TÜRLÜ LAFI YEMİŞ BİR ADAMA DİYORSUNUZ TEKNİK BOŞ MU DİYE..!!YAPMAYIN mehmet hocam..!!

5.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir şey örenmek istiyorum bu aracı kurumların pröfisyonel fon yöneticilerine yani paramızı borsada yönetmeleri için başvurdugumuzda kazancımız veya kaybımız ne olur şimdiden bilgi için teşekkürler
    bearbull var
    halen yapıyormu bilmem.
    bi danış, yapmazsa bilem fikir ve isim verir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bearbull var
    halen yapıyormu bilmem.
    bi danış, yapmazsa bilem fikir ve isim verir.
    daha iyi bir fikrim geldi.
    mevzu para iyiyse, ben lisans alıyim, ben ilgileniyim.
    kuzu postu giyinmiş boz gurtlara yem olma. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Tahminen consensus bayım da prof destek alıyor gibi, hep bizli falan konuşuyordu galiba cezalı ,cevap veremez
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

abd kapalı galiba artık.bu gece açarmı bilmem.

Sayfa 247/1001 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •