Sayfa 549/1001 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: Viop - XXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    GUBRF matematikle yatırım yapmış.geçin onu.kimsenin görmediği ama onun gördüğü matematik neymiş..bildiğin 4 işlem.

bir de işe gizem katmazlar mı..kimse aklımızla alay etmesin.

değil 4 işlem en kralından integral olsaydı çözerdim..ama bu işe matematikle aldım demesin.
    https://www.borsagundem.com/haber/tu...zandim/1540043

2. Gelen enflasyonla faiz artırımı gelir diye dolar aşağı borsa yukarı yapıyorlar.
    Badem tahtaları endeksi yukarda tutmak için görevini yapıyor
    Tabiki bu nereye kadar devam eder onlardan başka kimse bilmiyor , hatta bir gün diyeceğiz ki hadi ya bunlarda mı olmuş.
    Normal şartlarda gelen enflasyonun tehlikeli boyut düzeyinde olması satış getirmesi gerekirken faiz artırımı ile borsa yukarı çekiliyor makineler eşliğinde , bu saatten sonra enflasyon doğru kontrol edilmezse daha zor süreçler gözüküyor bizim için.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    GUBRF dan elde edilen zenginlik halka duyurulduysa ve ilgili şahıs KISA ZAMANDAKİ 40 kat kara ragmen satmayacağım diyorsa........

Haticeyi bırak neticeye bak demişler.Kısaca özet budur.Bir çok kişi bugünleri öngeremedi..YTD

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Bıst de Saatlikte ne tarafa kırarsa badem spor modu aşağıda 1455 yukarda 1503 mevcut .
    Beklentim 1420 lere düzeltme yapması bu hafta .
    Bir önceki msj da söylediğim gibi aynı yön çok dillenmiş durumda benim için ince bir düzeltme gerekli.

Hafta sonu saatlik paylaştığım grafın son hali .
    Kolay gelsin.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    GUBRF dan elde edilen zenginlik halka duyurulduysa ve ilgili şahıs KISA ZAMANDAKİ 40 kat kara ragmen satmayacağım diyorsa........
    Çeşitli mecralarda belirli insanlar için insider’dan dolayı inceleme başlatılması talep edildiği ile ilgili haberlerin arkasına bu arkadaş çıktı...
    Kendisi ben aldım işte uzatmayın der gibi...

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Diziler de orda burda da değişik konularla işlenir oldu,kısaca
    dolarını sat, altınını sat borsaya gel ve çevreye baktıkca
    etkili de oluyor sanırım.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    GUBRF matematikle yatırım yapmış.geçin onu.kimsenin görmediği ama onun gördüğü matematik neymiş..bildiğin 4 işlem.

bir de işe gizem katmazlar mı..kimse aklımızla alay etmesin.

değil 4 işlem en kralından integral olsaydı çözerdim..ama bu işe matematikle aldım demesin.
    https://www.borsagundem.com/haber/tu...zandim/1540043
    Yahu ne matametiğiii..
    2020 ocak ayında borsacı bi abimle konuştuğumda söyledi gubrf altın madeni var diye..
    Dava olumlu sonuçlanacak dedi..
    Adam yüzde 100 kredi li malda dedi..(malum şahıs)

Baktım3 tl den 10 tl lere mi ne gelmiş idi..Bu kadar gideceğini tahmin etmedim..
    Adam bildiğin insider..Patronu da yanına çekmiş yanyana işlem yapmışlar..

Zamanında bunun bi benzerini kozaa da yaptılar..
    Düşünebiliyor musunuz davetiye üreten bir firma bir anda altın çıkarmaya başladı idi..
    kozaa 1 tl den 25 tl lere gitti
    Oradan bedelsiz verdi..
    Oradan yeniden yükseldi..

O zamanlar o grubun kağıtlarının en büyük taşıyıcılarını hiç söylemim..

Sayfa 549/1001 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •