
Originally Posted by
turali
Biraların üzerinde son kullanma tarihleri yazıyor. Sanırım 1-2 yıl civarı. Bu tarihleri geçince içmek sakıncalı değil mi?
Hiç bir doğal gıda, özel olarak o iş için hazırlanmadıysa - 20 derecede dahi, en fazla 2 yıl dayanır.
Birada doğal gıdadır, pastörize edilse dahi raf ömrü bir yıl civarıdır.
Sadece şarap istisnadır, o da çok özel koşullarda saklanmak şartı ile.
Rakı, rom, viski v.b. içkiler ise önce minimum % 70 dereceye alkole yükseltilip sonra % 40-50 derecelere indirilir, bu ortamda ise hiç bir canlı yaşayamaz virüs ve bakteriler dahil.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri