Şarabın mantarı da önemli. Uzun ömür mantar ve şişeyi yatay olarak serin yerde saklarsanız yıllarca tadını kaybetmeden korumak mümkün..
Pratikte nasıl olur bilmiyorum ama , yaylalık bir yerde kepçeyle bir oda kadar yer kazdırıp taş mahsen yapmak geçiyor aklımdan.
Tavandan küçük gizli birden çok havalandırma ve loş ışık için . ( bu kısmı nasıl olur bilmiyorum )
Sonra da aldığı kadar şarap koyduktan sonra örtüp define gibi saklamak .
Olur mu acaba ?
Rakıya yapılan son zammı protesto etmek için, içmeye başladım.
Bir dakika yahu, yoksa rakıyı bırakacakmıydım, kafam karıştı şimdi.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Şarapta ses de önemlidir bu arada . Gürültülü yerde de saklanmaz .
Yer İmleri