Sayfa 602/1001 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,809 - 4,816 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dünyayı aşıya zorluyorlar..bunun için raflarda üretilmiş sayısız virüs hazır bekliyor olmalı..hepsi programlanmış gibi zamanı geldiğinde salıyorlar havadan..ben buna inanıyorum artık..hatta geceleri elektrik kesintileri olduğunda bu yayılmaların olduğunu düşünmeye başladım..

İnsanlar neylese mevlam güzel eyler diyor, değiştiremeyeceği şeyleri çok kafaya takmıyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. aynen hocam, Allah a atıyorlar topu..kötü niyetli insanların olmayacağına inanmışlar ya da bilmiyorlar..
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İnsanlar neylese mevlam güzel eyler diyor, değiştiremeyeceği şeyleri çok kafaya takmıyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Göremezsin Dostum,
    Çünkü bahsedilen tahmini basma alt sınırı senin siyah bölgeye kadar. Dediğim gibi tahmini.
    eyvallah kardeşim
    bende 15 dakika gecikmeli olsa da daha siyah bölgeye baya var diye kendi kendime mırıldanıyorum

Dışarısı kıpkırmızıyken bizim biraz düzeltme yapmamız gayet normal, iki centlik borsaya da ponzi diyen gitsin yüzde 17 faizini alsın keyfine baksın,( tabii ki saçma sapan aşırı yükselen kağıtları kastetmiyorum )
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

5.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Piyasadaki para her kimse ya da her nerenin parasıysa oradan oraya oradan oraya dönüyor. Sanki inşaat sektörünün bitmesiyle müteahhitlerine birileri borsada para kazandırıyor.

Borsada Pişmanlıkların Temettüsü Yoktur.
    Akıllı para, diyorlar.. mesela bugün İsc yi satıp hulku alıyor gibi görünüyor ama bilemeyiz, herşey göründüğü gibi olmayabiliyor. bizim de paramız akıllı olsaydı bilirdik
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    aynen hocam, Allah a atıyorlar topu..kötü niyetli insanların olmayacağına inanmışlar ya da bilmiyorlar..
    İşin içine Tanrı'yı karıştırmadan çözüm düşünmek istiyorum. En küçük problemi tespit ettim. İnsan kendi eşyasını vs kendinden neden kıskanır onun cevabını bulmaya çalışıyorum. Başka insanları, canlıları katmadan sorunları tespit edip sonra iki kişiye ve topluma doğru sorunları irdelemek gerekir. Borsayı seviyorum burada paylaşım savaşı var, belirli kurallar içinde yürüyor.

Yıpranmasın daha güzel günlere saklayayım,
    Bozulur bir daha yerine koyamam
    Ben buna layık değilim
    LIFO FIFO gibi kavramlar
    Bir başkası misafir vs geldiğinde göstereyim

vs bir şeyler olabilir.

Psikoloji de önemli bir alan olabilir. Psikiyatristler genelde ilaç verip yolluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Şahit ve JAS üstadlar,
    Sağ omuzun az çalışması lazım...
    Aynı şekilde düşünüyorum...
    'SAĞ OMUZ ÖNEMLİ YAVV...EN ÖNEMLİSİ DE SAĞ OMUZ'
    OMUZUN SAĞI ÇOK ÖNEMLİ...
    yani okla gösterilen yer geçilip bozulmadığı sürece bu civarda git gel mi yapmalı ... ?

eğer ki 1499 seviyesini geçemez ise OBO oluşumu olur gibi mi düşünelim .

8. 1484 altında kapatacak mı bu gün..!!!
    gün içi iyi testere yaptı..sistemsel sıkıntımız yok duruyoruz.!!

saatlik matris sistem trend çizgileri...nokta atışı vurdu gene saatlikte

Sayfa 602/1001 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •